Kasper Hjulmand: Jeg er helt rolig

Kategorier

Abu Francis i nærkamp med Casper Højer Nielsen.

Trods de lette mål til AGF og nederlaget i træningskampen er der ingen grund til panik. Nu kommer der en træningslejr til at rette på fejlene, fastslår FC Nordsjællands cheftræner.

Det var to helt forskellige halvlege i dagens træningskamp mod AGF i Right to Dream Park, og der er meget at arbejde på, når FCN på mandag tager afsted til La Manga på træningslejr.

Kasper Hjulmand evaluerede situationen således:

– Jeg er helt rolig. Vi stillede to hold i dag, og vi skal finde ud af at sætte spillerne rigtigt sammen, så vi ikke laver de store fejl, som vi gjorde i dag.

– Men det har vi prøvet før og rettet op på med en fantastisk træningslejr, og sådan skal det være igen. Vi lavede også mange gode ting i kampen i dag, og vi tager til La Manga for at arbejde med en masse positiv energi.

– Det var klart ting i dag, der var under niveau, men vi skal nok få rettet på meget af det og få bygget videre på det positive. Jeg er rolig og glæder mig til arbejdet på træningslejren, lød det fra Kasper Hjulmand, der bad alle sine spillere om at fokusere på den fremfor resultatet af dagens kamp.