Hjulmand: Nu begynder vi for alvor

Kategorier

Foto: fcn.dk

Cheftræner Kasper Hjulmand sætter ord på træningslejren og forventninger til de sidste to uger og 5 dage inden det går løs mod Brøndby IF i Superliga.

Allerede i dag, onsdag, venter første træningskamp mod Almeria fra Segunda División i Spanien. De ligger nummer 10 i rækken og kampen spilles på Estadio Mediterráneo med plads til 22.000 tilskuere. Der er kickoff 17.00, og det vides endnu ikke om det er muligt at livestreame kampen. Information kommer ud op til kampstart.

‘Nu begynder for alvor tætningen af holdet og relationerne for der to uger og 5 dage til det går løs. Vi har tre rigtig gode kampe mod Almeria, Ventspils og CSKA. Vi forsætter med de temaer vi har lagt ud med i pre-season. Det er klart at vi skal tage skridt fra kamp til kamp og se forbedringer i tingene vi har på dagsorden, og sammenhængene i holdet.’

‘Vi skal have intensiteten højere op henover den sidste periode, men vi har stadig nogle med lidt fysiske efterslæb, som ikke kan gå alle 90 minutter, og der vil stadigvæk blive skiftet en del ud i kampen mod Almeria. Men det er logisk, at vi skal se forbedringer i vores organisation i forhold til seneste træningskamp, hvor vi selvfølgelig også havde blandet holdene meget,’ fortæller Kasper Hjulmand.

Med på træningslejren er flere af Akademi-spillerne, hvor ikke dem alle har spillet med på Superliga-holdet endnu. Oliver Antman, Tochi Phil Chukwuani, Marcus Gudmann og Joachim Rothmann, mens de tre Right to Dream-drenge Maxwell, Abu Francis og Mohammed Diomande også er med på træningslejren.

‘Ja, det er spændende at de er med. Det er jo langt fra dem allesammen som er i spil til kampene i foråret. Nogle af dem fra Right to Dream kommer først til sommer, mens for eksempel Tochi slet ikke er gammel nok til at spille Superliga-fodbold endnu, fordi han er 15 år, så der skal vi vente lidt endnu til han bliver 16 år. Det er selvfølgelig rigtig ungt, og det er naturligt at de er med for at lære.’

‘Men det er egentlig ikke mere anderledes end vi tidligere har gjort, vi har altid haft spillere med for at lære på disse ture. Jeg kan huske Jores Okore, Emiliano, Kofod, Damsgaard og senest Jaxe (Jacob Steen Christensen) de har alle været med og smagt på træningsmiljøet. Nogle omstiller sig hurtigere end andre, men det er værdifuld læring og de her drenge som er med nu, de vil huske denne træningslejr. De kommer til at stå på tær hele lejren fordi vi træner meget og der er mange nye ting som skal læres,’ siger Hjulmand.