Hareskov IF med i det store FSN-fællesskab

Kategorier

FCN Cooperation Manager, Jacob Kaarsbo, og formand for Hareskov IF Fodbold skrev i dag under på samarbejdsaftalen.

Hareskov IF er én af de store fodboldklubber i Furesø kommune og bliver nu også samarbejdsklub med FC Nordsjælland.

Fodbold Samarbejde Nordsjælland er et stærkt netværk af fodboldklubber i hele regionen. FC Nordsjælland er som Superligaklub primus motor for et velfungerende samarbejde, der er til gavn for alle parter og rummer en masse forskellige aktiviteter.

Hareskov IF Fodbold har tidligere været en del af FSN-netværket og efter nu i et par år at have været udenfor klubsamarbejde, har den store fodboldklub i Hareskoven nu igen valgt at blive samarbejdsklub med FC Nordsjælland.

Det er således én af de store fodboldklubber i Furesø kommune, der igen bliver en del af fællesskabet. Hareskov IF Fodbold har ca. 700 medlemmer aldersmæssigt spredt fra 3 til 81 år med gode tilbud til dem alle, og klubben har også en blomstrende pigeafdeling. De vil nu alle kunne nyde godt af de mange tilbud i FSN-regi.

Hareskov IF Fodbolds formand Jim Midjord underskrev i dag samarbejdsaftalen og siger:

– Vi synes, det for vores klub giver god synergi, og vi kan godt lige FC Nordsjællands koncept omkring Right to Dream og især den nystartede afdeling for pige- og kvindefodbold tiltaler os også meget.

– Vi er en klub med fokus på individet og på at skabe hele mennesker, så vi kan gøre både piger og drenge venner med fodbolden hele livet. Det betyder meget for os, at pigerne nu også kan få mere ud af samarbejdet med FCN, og vi kan få uddannet gode trænere.

– Bredde og elite forenes fint på den her måde, så vi som breddeklub har tilbud til alle og også kan tilbyde noget til eliten, hvis man er dygtig nok, lyder det fra Jim Midjord.

FCN Cooperation Manager, Jacob Kaarsbo, siger:

– Det er med stor glæde, FCN igen kan byde Hareskov IF Fodbold velkommen i Fodbold Samarbejde Nordsjælland. Hareskov IF Fodbold er en god og ambitiøs klub, der gør et stort stykke arbejde for at udvikle både pige- og drengefodbolden.

– Det er en udvikling, som vi fra FC Nordsjællands side gerne vil understøtte. Tilmed er Hareskov IF en af de lokale klubber i Furesø Kommune. I FCN håber vi, at samarbejdet med Hareskov IF også kan være med til at fremme fodboldfællesskabet i hele kommunen, siger Jacob Kaarsbo.

Se flere billeder fra kontraktunderskrivelsen her: