Frank Hjortebjerg tilføjes trænerstaben omkring Superliga-holdet

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

KDen 31-årige fynbo tiltræder i trænerteamet som Assistant Coach Analyser efter at spanske José Martinez, som har valgt at vende tilbage til det spanske og nye udfordringer efter 3 år i Danmark og FC Nordsjælland.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller om tilføjelsen af Frank Hjortebjerg.

’Vi har været rigtig glade for José, som har bragt en ny dimension ind i vores klub i forhold til brugen af video og måden af kunne analysere via dette redskab. Vi har fuld respekt for at José nu ønsker at vende hjem til Spanien og sin familie, og takker ham for hans store arbejde i klubben.’

’Med afgangen af José har vi haft tid til at finde en god løsning for fremtiden, og vi besluttede hurtigt at vi gerne ville forsøge at hente en person, som også havde erfaringen fra træningsbanen. I den søgning fik vi sporet os ind på Frank Hjortebjerg, som vi kender fra tidligere og det var samtidig en god mulighed at få ansat en der havde begge dimensioner. Altså erfaringen fra træningsbanen og evnerne til at kunne analysere spillet via video og dermed hjælpe både trænerteam og den enkelte spillers udvikling,’ fortæller CV.

Frank Hjortebjerg har tidligere været ansat i FC Nordsjælland tilbage i 2013, hvor han havde ansvaret for U/-15-holdet inden han rykkede videre til Brøndby IF.

’Jeg glæder mig til den nye rolle, og muligheden for at koble analysen af spillet, sammen med træningen på banen. Det bliver spændende at kunne bruge min erfaring fra de mange timer på træningsbanen til at forsøge at styrke video-analysen af spillet. Det er fedt at være med omkring et Superliga-hold og jeg er stolt over at FC Nordsjælland igen er klar til at give mig en chance for at være med i trænerstaben, og for at fortsætte det gode arbejde som José har leveret,’ fortæller Frank Hjortebjerg.

Frank Hjortebjerg har været med omkring holdet den sidste periode inden Superligaen gik på pause, og vil samtidig bruge den første periode af januar på at få den bedst mulige overlevering fra José Martinez.