FCN finpudser formen mod Molde på søndag

Kategorier

Mikkel Rygaard og holdkammeraterne er klar til kamp. Første test bliver mod AGF hjemme i Right to Dream Park fredag kl. 13.30.

foto fcn.dk

Efter en god træningslejr i Spanien er FCN-truppen hjemme igen og spiller søndag kl. 14.00 sidste træningskamp mod norske Molde i Right to Dream Park. Kampen livestreames.

Nu er der kun godt en uge til kick off i den danske Superliga, og alle hold er i gang med at finpudse formen til jagten på de vigtige point, der efter de sidste seks runder i grundspillet afgør, om det hedder Mesterskabsspil eller kvalifikationsspil fra starten af april.

FC Nordsjælland har spillet tre gode træningskampe under opholdet i La Manga, som truppen vendte hjem fra i går. I dag er fridag, og så går det ellers løs med de endelige forberedelser, som byder på en sidste træningskamp søndag kl. 14.00 hjemme i Right to Dream Park mod Molde fra Norge.

Håndboldfolket har lært os, at det er så fornøjeligt at spille mod Norge, og forhåbentlig kan FCN-spillerne bygge yderligere på de gode takter, de viste i tirsdags mod stærke CSKA Moskva. Kom i Right to Dram Park og følg den sidste forberedelseskamp mod Molde.

Der er naturligvis gratis adgang for alle på A-tribunen via indgang 1, og boderne under tribunen er åbne, så man også kan købe lidt at varme sig på. For de, der ikke har mulighed for at komme på stadion, kan kampen følges live via streaming på et link, som vi søndag bringer her på siden og på FC Nordsjællands facebookside.

FCN har forårspremiere i Superligaen hjemme søndag 10. februar kl. 16.00 med braget mod Brøndby. Har du ikke købt billet endnu og vil sikre dig en god plads, gælder det om straks at få købt din billet HER.