Boderne åbner til lørdagens træningskamp mod AGF

Kategorier

Boesenfoto.dk

Tilskuerne  skal nok få noget at varme sig på, hvis de møder op i Right to Dream Park lørdag kl. 13.00 til årets første træningskamp.

Der er mindre end en måned til forårspremieren i Superligaen, og alle klubber er i fuld gang med forberedelserne. FC Nordsjælland spiller første træningskamp hjemme mod AGF på lørdag, og selv om der kan være lidt frost i luften, skal der nok komme fodboldsultne fans på tribunen.

FCN åbner hele A-tribunen samt boderne bag tribunen, så alle tilskuere kan købe lidt at varme sig på. AGF forventer også opbakning fra en hel del af sine herboende fans, som samles for sig i A4 afsnittet, mens A1 og A2 er til FCN-fansene. Der er naturligvis gratis adgang til træningskampen.

Kampen mod AGF bliver også den eneste på hjemlig grund, før Superligatruppen mandag sætter kurs mod varmere himmelstrøg i Sydspanien. Men efter hjemkomsten vil der være endnu en træningskamp i Right to Dream Park mod norske Molde lørdag 3. februar.

Her er programmet for træningslejren i La Manga og den sidste finpudsning af formen frem mod premierebraget hjemme mod Brøndby:

21. januar: Afgang til træningslejr i Spanien
23. januar: Træningskamp
24. januar: Træningskamp mod Ventspil fra Letland kl. 16.00
29. januar: Træningskamp mod CSKA Moskva kl. 16.00
30. januar: Retur fra Spanien
3.   februar: Træningskamp mod Molde kl. 14.00 i Right to Dream Park

De sidste seks runder i Superligaens grundspil:

Søndag 10. februar kl. 16.00: FCN-Brøndby kl. 16.00
Lørdag 16. februar kl. 16.00: FCN-Hobro
Lørdag 23. februar kl. 16.00: Vejle-FCN
Mandag 4. marts kl. 19.00: FC Midtjylland-FCN
Søndag 10. marts kl. 16.00: FCN-FCK
Søndag 17. marts kl. 17.00: Vendsyssel-FCN

Efter grundspillet er der en kort landskamppause, inden det fredag 29. marts går løs med Mesterskabsspil og Kvalifikationsspil.

Køb et Halvsæsonkort til alle FC Nordsjællands hjemmekampe i foråret HER