U/17 holder fast i toppen af Ligaen

Kategorier

Andreas Bredahl åbnede scoringen for U/17 Ligaholdet i hjemmesejren over FCK.

FCN U/17 vandt overbevisende 4-0 over Esbjerg, mens U/19 led et lidt uheldigt nederlag på 0-1 til vestjyderne.

Lørdag spillede FC Nordsjælland efterårets sidste kamp i både U/19 og U/17 ligaen, men for U/19 spillerne venter juleferien ikke lige om hjørnet, for en del af dem skal med klubbens internationale akademi på en tur til Japan og kommer først retur kort før jul.

U/19 Liga: FCN-Esbjerg 0-1 (0-0)
Mål: 79. minut 0-1

FC Nordsjælland styrede kampen fra start til slut og fik også lov til det, for Esbjerg stillede sig kompakt afventende og lurede på kontramuligheder. Det var gæsterne særdeles dygtige til, og da FCN ikke udnyttede de to store chancer, holdet skabte i starten af kampen, blev det sværere og sværere at finde sprækker i vestjydernes forsvar.

Tigrene forsøgte sig med lange angreb, men der manglede både opfindsomhed og tilstrækkelig god boldomgang til at bryde igennem. Og efterhånden som FCN satsede hårdere og hårdere, blev Esbjergs kontraangreb også farligere og farligere. Med godt ti minutter igen fik gæsternes sat en træffer ind på et lynangreb og tog en lidt heldig 1-0 sejr med sig hjem. Dermed må FCN holde juleferie på en midterplacering i Ligaen.

U/17 Liga: FCN-Esbjerg 4-0 (2-0)
Mål: 16. minut 1-0 Andreas Bredahl. 43. minut 2-0 Marcelo Randolf. 48. minut 3-0 Andreas Bredahl. 82. minut 4-0 Noah Crone.

Selv om FCN havde en del problemer med angrebsopbygningen, kunne tigrene gå til pause med en føring på 2-0. Det startede lidt rodet, men da der efter en ti minutter kom mere struktur og tempo på angrebsspillet, lykkedes det også Andreas Bredahl at score til 1-0. Kort før pausen blev det 2-0 ved Marcelo Randolf efter et hjørnespark.

2. halvleg blev lidt mere rodet, men FCN kom hurtigt på 3-0, da Andreas Bredahl nettede for anden gang i kampen, og det fik naturligt nok Esbjerg længere frem på banen. Alligevel lykkedes det FCN U/17 at holde clean sheet for femte gang i de seneste seks kampe og cementere sejren med et mål af Noah Crone med knap ti minutter igen.

Dermed fastholdt FCN også positionen lige i hælene på topholdet Silkeborg, og der venter et spændende forår, hvor tigrene kan spille med om medaljerne. Der er nu kamppause frem til 23. februar i Ligaen.