Tre FCN-spillere med U/21 landsholdet til Mexico

Kategorier

Magnus Kofod Andersen fik sin debut som U/21 landsholdsspiller i november og kan nu se frem til træningstur til Mexico i januar.

Boesenfoto.dk

Danmarks U/21 landshold skal deltage i sommerens EM-slutrunde og forberedelserne starter allerede 10. januar med en træningstur til Mexico.

Målmand Peter Vindahl Jensen, Victor Nelsson og Magnus Kofod Andersen kan allerede nu glæde sig til betydelige varmegrader midt i januar, for de er nemlig alle tre udtaget af U/21 landstræner Niels Frederiksen til den ti dage lange træningstur til Mexico.

23 spillere tager Niels Frederiksen med sig på turen, hvor det er planen at spille to testkampe. Der er dog endnu ikke sat navne på modstanderne. 22 af spillerne er fra hjemlige klubber. Fra udlandet er der kun 19-årige Elias Sørensen fra Newcastles reserve- og ungdomshold, da alle de øvrige emner skal stå til rådighed for deres klubber på det tidspunkt.

FC Nordsjællands spillerne går på juleferie fra på mandag og  mødes igen mandag 7. januar til forberedelse af forårssæsonen. Peter Vindahl Jensen, Victor Nelsson og Magnus Kofod Andersen får således kun et par dage med truppen, før der er afgang til Mexico.