Super forstærkning til kvindeholdet

Kategorier

Camilla Kur klar til at trække i Farum BK/FCN trøjen og give kvindeholdet endnu mere angrebspower.

Den tidligere landsholdsspiller og profil i 3F Ligaen, Camilla Kur, er klar til at score mål for Farum BK/FCN i forårets vigtige oprykningskampe i Kvalifikationsligaen.

– Jeg synes, det er så stort, at en Superligaklub er klar til at give kvinderne samme muligheder som mændene. Det har jeg kæmpet meget for gennem årene, og det bliver spændende at være med i det her fede projekt.

Sådan siger den 29-årige Camilla Kur, der efter et år på barsel nu er klar til topfodbold igen og har valgt fra nytår at tørne ud for Farum BK/FCN i det kvindeprojekt, der gerne skal give klubben oprykning til 3F Ligaen i foråret.

Camilla Kur har spillet fodbold hele sit liv og på højeste plan siden 2008 i de største danske klubber indenfor kvindefodbold, Børndby IF og Fortuna Hjørring, som hun har vundet mange titler med som målfarlig angriber. Senest spillede hun i 2017 for Vålerenga i Norge.

Camilla Kur scorede i årene fra 2009 til 2012 hele 66 mål i 115 kampe for Brøndby, og har siden spillet fem år og langt over 100 kampe for Fortuna Hjørring. Der har også været korte afstikkere til USA og Italien undervejs i karrieren.

Det er blevet til 10 A-landskampe for Camilla Kur, den sidste i 2017. På grund af graviditet har fodbolden måttet ligge stille i hele 2018, men i oktober fødte hun datteren Rose, og nu er Camilla Kur klar til nye oplevelser med fodbold på topplan:

– Jeg har savnet det meget. Det er svært at undvære fodbold, når man er vant til at træne hver dag, og der er også hele det sociale aspekt. Derfor glæder jeg mig meget til at komme i gang igen og være en del af projektet i FC Nordsjælland. Vi skal hurtigst muligt op i 3F.

– Jeg synes, at det er vigtigt, at ens klub prioriterer kvindefodbolden, sådan som man gør i FCN, og at alt udenfor banen også er i orden. Rammerne er helt perfekte her, så kan det blive én af de mest attraktive klubber at spille i, siger Camilla Kur.

Med den 29-årige angriber har kvindeholdet i Farum BK/FCN sikret sig værdifuld forstærkning med både erfaring og kvalitet til højeste niveau. Seks klubber spiller i forårets Kvalifikationsliga om to billetter til den nye sæson i 3F Ligaen til sommer.