Nicolai L.: Vi fik set hvad vi skal arbejde med

Kategorier

Adrian Petre scorede til 3-0 for Esbjerg uden chance for Nicolai Larsen i målet.

Boesenfoto.dk

– Vi taber klart til et bedre hold i dag, men Superligaen er tæt, og vi ved også, at to sejre kan ændre meget, lyder det fra FC Nordsjællands keeper Nicolai Larsen.

Netop Nicolai Larsen var én af de få FCN-spillere, der holdt højt niveau kampen igennem i Esbjerg. Han var uden chance for at redde ved de tre scoringer, og han klarede i flere andre prekære situationer.

Hele holdet var naturligvis skuffet over kampens gang, og Nicolai Larsen udtrykte det således:

– Deres sejr var fortjent. Vi taber til et klart bedre hold i dag, og de første 20 minutter var skandaløse fra vores side. Vi dækker slet ikke op, og de løber lige igennem. Det er pisseirriterende.

– Så får vi os samlet, prøver at kæmpe os tilbage i kampen og spiller fint derfra, indtil de får målet til 3-0 i 2. halvleg. Nå går vi på juleferie med en dårlig smag i munden, men vi fik set, hvad vi skal arbejde med frem mod forårssæsonen.

– Det har været et langt efterår, og der er nok nogle, der har brug for den her pause. Og så skal vi tage med os, at Superligaen er tæt, og vi har set, at to sejre i træk kan ændre meget, siger Nicolai Larsen, der sammen med resten af klubben må forsøge at fokusere mere på fremtidsmulighederne end på den aktuelle stilling i Superligaen.