Magnus Kofod: Jeg kan udvikle mig meget mere i FCN

Kategorier

Magnus Kofod Andersen i en dribletur mod OB fra den seneste hjemmekamp.

Boesenfoto.dk

– Nu går jeg efter 100 kampe og en plads på Hall of Fame tavlen. Det vil være stort, siger den kun 19-årige Magnus Kofod Andersen, der rundede kamp nr. 50 i går og bliver hyldet for det ved pokalkampen mod Vendsyssel i Right to Dream Park onsdag kl. 19.00.

Magnus Kofod Andersen blev 19 år den 10. maj og har altså nået de 50 kampe i så ung en alder, at kun Victor Nelsson har ”undergået” det med et par måneder, da han nåede den milepæl i foråret. Det tager midtbanespilleren med et smil:

– Så må jeg nøjes med en andenplads på den liste, men det er jeg også glad og stolt over, og nu sætter jeg mig det mål at nå 100 så hurtigt som muligt og komme på FC Nordsjællands Hall of Fame tavle. Det vil være stort, siger Magnus Kofod Andersen

Han fik sin debut i sæsonpremieren i 2017/18 sæsonen, som endte med bronzemedaljer til FC Nordsjælland og billet til europæiske fodbold:

– Det var én af mine to største oplevelser i de 50 kampe, da vi fik medalje om halsen efter den sidste kamp mod FCK. Den anden var, da jeg scorede mit første og hidtil eneste mål for FCN i 1-0 sejren over AIK Stockholm i Europa League.

– Målet kom i min comeback kamp efter en skadespause og gjorde derfor ekstra godt. Det er fede oplevelser på hver sin måde. Nu arbejder jeg på at lægge flere mål og flere assists på mit spil og fortsat udvikle mig i FCN.

– Jeg føler mig rigtig godt tilpas i klubben og føler, jeg bliver bedre dag for dag. Selvfølgelig har jeg store ambitioner med min fodbold, men jeg har ikke travlt, for jeg kan udvikle mig meget mere i FCN. Min tid skal nok komme, lyder det fra Magnus Kofod Andersen.

Han kunne nogle dage efter bronzemedaljerne også fejre handelsskoleeksamen med den blå hue på hovedet:

– Det var en fantastisk tid, men nu nyder jeg at kunne koncentrere mig 100% om fodbolden. Det har ændret min hverdag meget, og det giver mere ro på, at jeg ikke har studierne ved siden af, men på et tidspunkt vil jeg nok igen starte med at studere ved siden af fodbolden, siger Magnus Kofod Andersen.

Nu vil hans jubilæumskamp også stå som et godt minde, for det var en meget vigtig Superligasejr, FCN sikrede i Haderslev med Magnus Kofod solidt spillende i hele kampen.

Kom og vær med til at hylde ham for de første 50 kampe lige før kampstart på onsdag kl. 19, hvor FCN og Vendsyssel dyster om en plads i kvartfinalerne i marts. Vinderen har hjemmebane mod Brøndby i kvartfinalen.

Køb billet nu til onsdagens kamp mod Vendsyssel for kun 50 kr. for voksne og 20 kr. for børn.