Kvindeholdet får tilgang af Brøndby-spiller

Kategorier

– FC Nordsjællands fokus på lighed betyder bare så meget for mig, og så vil jeg gerne prøve noget nyt, siger 21-årige Büsra Barut.

Farum BK/FCN er i fuld gang med oprustning til et spændende forår i Kvalifikationsligaen til 3F, og nu kommer endnu en spiller med erfaring fra 3F og ungdomslandsholdene til klubben.

Det er den 21-årige kantspiller Büsra Barut, der de seneste to sæsoner har spillet 3F Liga for Brøndby. Hun har desuden 13 U/19 landskampe og 1 U/23 landskamp på sit CV, så det er en meget talentfuld spiller, Farum BK/FCN nu får glæde af:

Om begrundelsen for klubskiftet siger Büsra Barut:

– Jeg synes FC Nordsjællands projekt lyder spændende, og det med ligestilling er meget vigtigt for mit valg. Lighed betyder bare så meget for mig, og jeg føler, vi her får samme faciliteter som mændene.

– Ellers glæder jeg mig bare til at prøve noget nyt og få en masse kampe her. Det skal lykkes at rykke op, så vi kan spille 3F til sommer. Min store drøm er at komme på det danske A-landshold, siger Büsra Barut.

Hun kommer oprindeligt fra Ganløse, hvor hun var pigespiller, før turen gik til BSF og for to år siden videre til Brøndby. Büsra Barut er en angrebsivrig kantspiller med hurtighed som sin store force.