Hjulmand: Vi vil gøre alt for at gå videre

Kategorier

Boesenfoto.dk

– Pokalfodbold er bare så fedt, og det har i høj grad været med til at definere denne klubs historie, siger FC Nordsjællands cheftræner før hjemmekampen onsdag aften mod Vendsyssel om en billet til pokalkvartfinalerne.

De syv første kvartfinalister er fundet i Sydbank Pokalen, og vinderen af FCN-Vendsyssel slutter sig til det prominente selskab, der til foråret dyster videre i pokaltuneringen. Der er trukket lod, og vinderen skal spille hjemme mod Brøndby, så der er virkelig noget at spille for i kampen onsdag kl. 19.00 i Right to Dream Park:

FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand siger:

– Jeg håber virkelig, at folk er klar over, at der er pokalfodbold, og jeg vil gerne sende et opråb om at komme og støtte os i den vigtige kamp. Pokalfodbold er for fedt. Det er vind eller forsvind, og det giver kampene noget helt specielt.

– Jeg kan godt love, at vi vil gøre alt for at komme videre. Pokalfodbold betyder meget for FC Nordsjælland og har i høj grad været med til at definere klubbens historie. Pokalsejrene i 2010 og -11 var med til at skabe en selvbevidsthed, som klubben har kunnet bygge videre på, siger Kasper Hjulmand.

Han glæder sig til pokalkampen og håber, FCN kan fortsætte den fremgang, der i søndags gav sæsonens første udesejr med 2-1 i Haderslev. Nu venter udover pokalkampen mod Vendssyssel også en Superligakamp hjemme mod AGF på mandag, inden der sluttes af søndag 16. december i Esbjerg:

– Vi har haft en lidt svær periode men arbejdet hårdt med at få det vendt, og nu skal vi bygge videre på den substans, der er kommet tilbage i holdet. Vi vidste godt, hvor skoen trykkede, og vi har taget det skridt for skridt. Det er dejligt at se, hvordan nogle spillere har taget ekstra fat, og vi er alle fokuseret på at slutte godt af.

– Vi ved godt, at det også bliver svært mod Vendsyssel, der gør det godt og har et fint set up i klubben. Stor ros til trænerteamet for det arbejde, de har lavet med Vendsyssel, lyder det anerkendende fra Kasper Hjulmand.