Hjulmand: Vi skal slutte godt af hjemme

Kategorier

Det er sidste Superligakamp i Right to Dream Park, når FCN mandag kl. 19.00 tager imod AGF, og cheftræner Kasper Hjulmand forventer en meget tæt kamp.

Både FC Nordsjælland og AGF vandt i sidste spillerunde i Superligaen, og for begge mandskaber bliver mandagens interne dyst fantastisk vigtig, for vinderen holder nærkontakt til Top 6 og har så i sidste spillerunde om en uge chancen for at etablere sig som en stærk kandidat til Mesterskabsspillet.

FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand siger:

– Det er to meget vigtige kampe, vi har tilbage, og vi er naturligvis stærkt opsatte på at slutte godt af på hjemmebane mod AGF. Vi skal følge op på udesejren mod SønderjyskE, og resultaterne af vores sidste to kampe kommer til at definere udgangspunktet for vores forårssæson.

– Det samme gælder for AGF, og jeg forventer en sindssygt lige kamp. AGF har en god trup, og det bliver nok en kamp, der vil passe AGF med muligheder for omstillinger, og i det spil har de Sana som en meget dygtig spiller, vi skal holde øje med. Men vi er klar, og vi skal virkelig fyre den af og gøre alt for at vinde, siger Kasper Hjulmand.

For at sørge for ekstra opbakning til tigrene er der arrangeret fanmarch fra Farum Midtpunkt et par timer før kampstart. Læs mere HER