Endnu en 3F Ligaspiller til FCN

Kategorier

22-årige Natasha Shirazi er klar til kamp for Farum BK/FCN.

Farum BK/FCN får til forårets oprykningskampe i Kvalifikationsligaen nu også tilgang Natasha Shirazi, der har spillet 3F for B 93 i efteråret.

– Det virker så professionelt alt sammen. Det er fedt at mærke som kvindespiller, og med de rammer føler man det virkelig som ligestilling, siger Natasha Shirazi, der har valgt at skifte fra B 93 for at spille i Right to Dream Park i foråret.

Det går stærkt nu med at øge slagkraften på det kvindehold fra Farum BK/FCN, der her i foråret har chancen for at spille sig op på kvindefodboldens øverste niveau, som er målet med det kvindeprojekt, klubben startede for et år siden.

22-årige Natasha Shirazi fra B 93 er næste spiller i rækken af forstærkninger til holdet, der vandt 1. division øst i efteråret og nu er klar til at dyste med fem andre i Kvalifikationsligaen i foråret om to billetter til 3F Ligaen.

I går kunne Farum BK/FCN melde om tilgang af den tidligere landsholdsspiller Camilla Kur, der har spillet 3F i 10 år for Brøndby og Fortuna Hjørring, og i dag er en aftale faldet på plads med den lynhurtige offensivspiller Natasha Shirazi fra B 93.

Natasha startede med at spille fodbold som ung pige i Skjold og B 93 men har været omkring BSF, før hun i foråret vendte retur til B 93 og var med til at hjælpe klubben op i 3F Ligaen, hvor B 93 dog igen skal forsvare pladsen i Kvalifikationsrækken mod bl. a. netop Farum BK/FCN.

– Jeg skifter, fordi jeg på sigt ser større perspektiver her i en klub, der tydeligvis vægter kvindefodbolden højt og kan tilbyde så fine faciliteter. Det er et fedt stadion, som jeg glæder mig til at prøve at spille på.

– Med de rammer, vi får at spille og træne under, føles det som ligestilling mellem mændene og kvinderne, selv om økonomien ikke er den samme. Og så tiltaler det mig også med alle de professionelle folk, der tilknyttes holdet. Det er man ikke så vant til i kvindefodbold, og det er fedt at mærke som kvinde.

– I foråret var jeg med til at spille B 93 op i 3F Ligaen, og nu satser jeg på det samme med FCN. Det er i hvert fald både mit og klubbens klare mål, siger Natasha Shirazi, der er hurtig og udfordrende i sit spil og kan spille alle offensive pladser på holdet hos Farum BK/FCN.