Pokalbold: Billige billetter og Vendsysselsk Grønlangkål

Kategorier

Der venter pokalbold på onsdag på hjemmebane mod Vendsyssel FF, og hos FC Nordsjælland er det blevet en tradition at tage godt imod gæsterne med lokale retter eller andet spændende der kan få gæsterne til at føle sig hjemme på tribunen, og samtidig give hjemmebane-publikummet mulighed for at lære lidt nyt om modstanderen.

KØB DIN BILLET TIL KAMPEN

GRØNLANGKÅL TIL GRILLPØLSEN
På onsdag står den på Vendsysselsk Grønlangkål, som er en typisk jysk egnsret. Specielt i Vendsyssel er der store traditioner for netop at spise grønlangkål i julemåneden. Derfor vil det være muligt at få en portion Vendsysselsk Grønlangkål serveret til sin grillpølse til onsdagens pokalkamp. Måske det skal indtages med et skønt glas rosé-vin, som selvfølgelig altid er på køl i boderne i det nordsjællandske.

BILLIGE BILLETTER
Udover muligheden for Vendsysselske Grønlangkål er billetterne til kampen også sat kraftigt ned.

VOKSNE 50,- KRONER
BØRN 20,- KRONER

KØB DIN BILLET TIL KAMPEN