Andreas Skov Olsen kan smadre alle rekorder

Kategorier

Andreas Skov Olsen har scoret 21 mål i Superligaen i denne sæson.

Da den brandvarme FCN-angriber scorede sit 10. og 11. Superligamål i søndags i Haderslev, blev han den yngste spiller nogensinde til at nå 10 mål på en sæson.

Der er mange rekorder, der kan stå for fald i den kommende tid, hvis FC Nordsjællands Andreas Skov Olsen fortsætter med at banke bolde i kassen med samme hastighed som hidtil i denne sæson.

Han indskrev sig i søndags i historiebøgerne som den yngste spiller nogensinde, der runder 10 scoringer i Superligaen i samme sæson. Kun 18 år, 11 måneder og 4 dage gammel nettede ”Andy” for både 10. og 11. gang ved de to træffere, der sikrede FCN sejren på 2-1 i Haderslev over SønderjyskE.

Dermed ”undergik” han:
David Nielsen, 19 år, 5 mdr. og 23 dage.
Andreas Cornelius, 19 år, 6 mdr. og 14 dage.
Peter Møller, 20 år, og 25 dage.

Andreas Skov Olsen blev således den kun tredje teenager, der scorer 10 mål på en sæson, og hvad kan det ikke blive til med et helt år mere som teenager, idet han først fylder 19 år den 29. december.

Peter Møller topper listen over flest mål i alt som teenager. Møllers total lyder på 18 mål, og det er jo realistisk, at Andreas Skov Olsen allerede slår den rekord i denne sæson.

Det er dog ikke kun i Superligaen, Andreas Skov Olsen viser sin målfarlighed. I denne sæson har den 18-årige angriber nemlig desuden scoret 4 mål for FCN i Europa League, 1 enkelt mål i Sydbank Pokalen samt 1 mål for Danmarks U/21 landshold, som han allerede har spillet fem kampe for.

Altså lige nu en måltotal for Andreas Skov Olsen på 17 scoringer i denne sæson i alle turneringer. Det er vildt imponerende, og det bliver spændende at se, hvor mange statistikker, han smadrer med sin skudstyrke.