Andreas Olsen: Der blev sunget igennem

Kategorier

Det var en fantastisk forløsning, da Andreas Skov Olsen med sin 11. træffer i Superligaen sikrede 2-1 sejren i Haderslev.

– Sejren var en fantastisk forløsning for os alle og kan være meget mere end tre point værd, lyder det fra den dobbelte målscorer Andreas Skov Olsen.

Sjældent har FCN-spillerne glædet sig så meget til en lang hjemtur fra en udekamp. Det var den første udesejr i Superligaen i denne sæson. Andreas skov Olsen scorede begge målene i 2-1 sejren, der første blev sikret med træfferen i næstsidste minut:

– Det var virkelig en forløsning og rigtigt dejligt igen at kunne synge sejrssang. Man kunne sagtens mærke, at der blev sunget ekstra igennem i dag. Det var en lettelse for os alle og for hele klubben.

– Jeg synes også, vi viser en rigtig fin attitude som hold i hele kampen, og vi hjælper hinanden fint i alle situationerne. De havde næsten ikke andre målchancer end den, de scorede på. Derfor var det også godt, at vi ikke endnu engang måtte nøjes med uafgjort efter at have været foran, siger Andreas Skov Olsen.

Kort før sit sejrsmål havde han også en stor chance men sparkede forbi i helt fri position:

– Ja, det gør det også ekstra dejligt, at jeg fik scoret lidt efter. Elles kunne jeg have været skurken lige nu. Men jeg tænkte hele tiden, at der må komme en chance mere, og det gjorde der heldigvis. Hele holdet blev ved med at arbejde for det, og jeg synes, vi stod stærkt sammen som hold både offensivt og defensivt i dag.

– Man kan mærke, at sejren skaber en helt anden stemning. Glæden er tilbage, og den kan sagtens blive meget mere end de tre point værd. Vi var der for hinanden, og det skal vi holde fast i, siger den kun 18-årige Andreas Skov Olsen, der med de to mål nu er på 11 sæsontræffere i Superligaen.

Dermed indskriver han sig også i fodboldhistorien som den kun tredje teenager, der runder 10 mål i en Superligasæson, og han kan jo nå en hel del flere i løbet af det næste år, inden han fylder 20 år to dage før nytårsaften 2020. De to første teenagere, der rundede 10 mål var David Nielsen og Andreas Cornelius.