Yttergård: Vi skal have gang i maskineriet igen

Kategorier

Ulrik Yttergård Jenssen har scoret 4 mål i sine 50 kampe for FCN.

Boesenfoto.dk

– Vi har haft en lidt vanskelig periode, men alle er tændt for at få det vendt i Randers og få den sejr, vi trænger til, siger Ulrik Yttergård Jenssen

Når FC Nordsjælland søndag kl. 14.00 er klar til kamp på BioNutria Park i Randers, vil det være en flok toptændte tigre, der jagter en succesoplevelse. Sådan én havde FCN, da Randers gæstede Farum i den omvendte kamp for kun to måneder siden, og især den norske forsvarer Ulrik Yttergård Jenssen, som med sin første træffer i Superligaen satte punktum med målet til 4-1:

– Det var en god dag, og jeg glemmer aldrig det mål. Det vil være fint, hvis jeg kan gentage den scoring, siger Ulrik Yttergård, der siden også har scoret to mål i den seneste udekamp mod Horsens, der endte 3-3.

– Det er en meget vigtig kamp, for Superligaen er tæt, og vi trænger til en sejr. Vi har haft en lidt vanskelig periode og lukket alt for mange mål ind. Det skal der rettes op på.

– Selv om kampen betyder meget for placeringen i Superligaen, skal vi ikke tænke så meget på tabellen. Det er den enkelte kamp, det handler om, og vi skal arbejde for at spille god FCN-fodbold på den måde, vi gerne vil.

– Vi skal have gang i maskineriet igen, så er jeg overbevist om, at vi nok skal få point nok til at komme med i Top 6 igen til foråret. Men det er vigtigt, at vi er klar fra start og ikke kommer hurtigt bagud som i Horsens. Man vinder ikke i Superligaen uden at spille fuldt ud i alle 90 minutter, siger den 22-årige norske forsvarer.

FCN har varieret meget mellem at spille med tre eller fire i bagkæden, men Ulrik Yttergård ser ikke det som noget problem:

– Vi er meget trænede i begge systemer, og vi bør bare ikke lukke så mange mål ind, uanset om vi spiller 4-3-3 eller 3-4-3. Det er ikke systemets skyld, men fordi vi ikke har været gode nok, fastslår Ulrik Yttergård Jenssen.

Inden kampen i Randers ligger kronjyderne lige over FCN i tabellen med et enkelt point mere end tigrene, og hjemmeholdet stiller op med en frisk sejr på 2-0 ude over AGF fra mandag aften. FCN har spillet de to seneste kampe uafgjort og har vist god holdmoral i denne begge ved at komme stærkt igen efter at have været bagud.