U/19 og U/17 vandt i Aarhus over AGF

Kategorier

Emeka Nnamani scorede på hovedstød for FCN U/19 i Vejle.

Det blev 2-0 til FCN i U/19 Ligaen, mens U/17 fulgte op med en sejr på 4-0.

U/19 Liga: AGF-FCN 0-2 (0-1)
Mål: 6. minut 0-1 Emeka Nnamani. 66. minut 0-1 Emeka Nnamani.

FC Nordsjællands U/19 mandskab fik sin anden sejr i træk og rykker pænt frem i stillingen efter 2-0 i Aarhus over AGF. Det var en svær kamp mod et AGF-hold, der valgte at stå lavt med en massiv midtbane, men FCN fandt alligevel rum bag forsvaret, skabt af gode dybdeløb fra angriberne Joachim Rothman, Isaac Atanga og Emeka Nnamani, og både Lukas Bøje og Marcus Gudmann fik slået nogle chanceskabende afleveringer frem til dem.

Det gav bonus allerede efter 6 minutter, da Emeka Nnamani løb fri og nettede til 1-0, og den stilling holdt sig i en meget lige 1. halvleg. Efter pausen kom AGF længere frem på banen, men Rasmus From i målet leverede sikkert spil, og i det 66. minut gav et godt genpres målet til 2-0 for FCN, igen med Emeka Nnamani som målscorer.

FCN ramte ikke én af sine bedste dage rent spillemæssigt, men holdet stod godt sammen og leverede flot på det mentale plan. Næste kamp er hjemme mod AaB på lørdag kl. 13.00

U/17 Liga: AGF-FCN 0-4 (0-1)
Mål: 39. minut 0-1 Andreas Bredahl. 51. minut 0-2 Noah Crone Back. 88. minut 0-3 Youcef Mokdad. 89. minut 0-4 Valdemar Montell.

FC Nordsjællands U/17 drenge kom straks tilbage på vindersporet efter sidste uges afsporing i Randers. Det blev til en solid sejr på 4-0 ude over AGF i en kamp, hvor tigrene havde styringen og dominans næsten hele tiden.

Det kneb dog i 1. halvleg med at omsætte overtaget til store målchancer, men i det 39. minut lykkedes det at få scoret til 1-0 ved Andreas Bredahl. AGF lurede kun på fejl og kontraspil, men det garderede FCN sig godt imod.

Efter pausen blev FC Nordsjællands angrebsspil farligere, og FCN kom hurtigt foran 2-0 ved Noah Crone. Herefter fastholdt tigrene bare kontrollen med kampen og slog til med endnu et par scoringer til allersidst, da AGF var tvunget til at komme frem på banen. Youcef Mokdad og Valdemar Montell slog sejren fast med målene til 3-0 og 4-0.

Også FCN U/17 spiller hjemme mod AaB på lørdag kl. 15.30.