U/19 og U/17 gik målamok med 10 scoringer

Kategorier

Emeka Nnamani har her lige scoret til 3-1 for U/19 og skabt jubel.

To storsejre til Liga-drengene. U/19 besejrede AaB med 5-3, mens U/17 gjorde rent bord med 5-0 over nordjyderne.

U/19 Liga: FCN-AaB 5-3 (2-1)
1. minut: 1-0 Emeka Nnamani. 11. minut 1-1. 26. minut 2-1 Isaac Atanga. 57. minut 3-1 Emeka Atanga. 65. minut 3-2. 81. minut 4-2 Oliver Tølbøll Rimmen. 87. minut 4-3. 91. minut 5-3 Oliver Villadsen.

Efter en lidt svingende sæsonstart er FC Nordsjællands U/19 drenge for alvor kommet i gang og har nu ikke tabt i seks kampe i træk og har med lørdagens 5-3 over AaB tre sejre på stribe. Dermed har FCN sat kurs mod toppen i tabellen for U/19 Ligaen, hvor AaB er på andenpladsen, men nu med FCN tæt efter.

Kampen startede også forrygende godt for FC Nordsjælland, da Oliver Antman allerede efter 40 sekunder med en dyb stikning fandt Emeka Nnamani, der nettede til 1-0. Og selv om AaB kom hurtigt tilbage i kampen med en udligning ti minutter senere, holdt FCN fast i spilovertaget og fik udbytte godt midtvejs i 1. halvleg med scoringen til 2-1 ved lynhurtige Isaac Atanga.

Kampbilledet var nogenlunde det samme i 2. halvleg, hvor FCN fortsat havde held med et højt presspil og selv spillede sig fint ud af det, når AaB pressede. Målmand Rasmus From igangsatte mange gode opspil, der blev kørt igennem med boldsikre pasninger undervejs, og ti minutter efter pausen kunne FCN øge til 3-1, da Emeka Nnamani med sit andet mål scorede til 3-1 på en tjip-fremlægning fra Joachim Rothmann.

Det var dog ikke nok til at lukke kampen, for AaB fik nyt håb midt i 2. halvleg med en let scoring efter et skidt boldtab af FCN, så det var meget forløsende, da Oliver Tølbøll Rimmen ti minutter før tid sendte bolden i kassen til 4-2. Det lignede længe facit, men kort før tid fik AaB skabt ny spænding med et hovedstødsmål, men i tillægstiden slog Oliver Villadsen sejren fast til 5-3 fra spids vinkel på en genial bold indenom forsvaret fra indskiftede Thor Høholt.

Generelt fik FCN fortjent udbytte af en stærk holdpræstation og et godt udtryk i spillet, hvor gameplanen blev fulgt. Der blev scoret flotte mål, og spillerne var gode til at finde rum bag det højtstående AaB-forsvar. Det hele blev krydret med gode individuelle præstationer.

Næste kamp for U/19 er lørdag 24. november i Vejle.

U/17 Liga: FCN-AaB 5-0 (4-0)
6. minut: 1-0 Christian Kjelder Rasmussen. 10. minut 2-0 Noah Crone Back. 37. minut 3-0 Andreas Bredahl. 42. minut 4-0 Noah Crone Back. 53. minut 5-0 Christian Kjelder Rasmussen.

Efter at have siddet på tribunen og set, hvordan U/19 klarede AaB gik U/17 drengene på banen og gentog bedriften bare endnu mere overbevisende. Allerede efter 1. halvleg var tingene sat på plads med en 4-0 føring, og U/17 kopierede også de fem scoringer i starten af 2. halvleg, før afklapsningen stoppede.

U/17 drengene spillede en fantastisk flot 1. halvleg, og det gav hurtigt en 2-0 føring, hvorefter gaspedalen blev sluppet en smule. Men mod slutningen af halvlegen blev der igen sat tryk på, og så måtte gæsterne indkassere endnu to scoringer, så kampen reelt var afgjort inden pausen.

FCN diskede op med varieret spil på højt teknisk niveau og fandt hele tiden sprækker i AaB-forsvaret, som også blev åbnet via en række gode diagonalbolde. Der var total kontrol over kampen, og det fortsatte efter pausen, hvor det bare ikke blev lige så let at score, for AaB rykkede fra 2. halvlegs start noget længere tilbage for at undgå den helt store lussing.

Så selv om FCN fartsatte styringen af kampen, var det ikke helt så let at skabe målchancer, og det blev kun til endnu en scoring ved Christian Kjelder Rasmussen, der dermed blev dobbelt målscorer ligesom Noah Chrone, mens Andreas Bredahl tegnede sig for et enkelt.

FCN U/17 spiller hjemme i Right to Dream Park på lørdag kl. 13, hvor topholdet Silkeborg kommer på besøg.