U/17 drengene vandt over topholdet

Kategorier

Andreas Gülstorff Pedersen havde en travl dag i målet, men han leverede flot og holdt clean sheet.

I en højintens kamp sikrede FC Nordsjælland sig nærkontakt med toppen i U/17 Ligaen ved at besejre førerholdet Silkeborg med 1-0.

U/17 Liga: FCN-Silkeborg 1-0 (1-0)
Mål: 8. minut 1-0 Andreas Bredahl.

FC Nordsjælland startede kampen som lyn og torden og gjorde stort set alt rigtigt i det første kvarter mod det gæstende tophold fra Silkeborg lørdag eftermiddag i Right to Dream Park. Det blev honoreret med et pragtmål til 1-0 ved Andreas Bredahl efter kun otte minutters spil, og det kunne sagtens være blevet til et par stykker mere til de aggressive unge tigre.

Men langsomt fik gæsterne sig arbejdet ind i kampen, som resten af 1. halvleg blev noget mere lige, dog fortsat med FCN i dominans med bolden, men Silkeborgs modangreb var ikke ufarlige. Der blev ikke scoret mere før pausen, og i 2. halvleg ændrede kampen i høj grad karakter.

Silkeborg kom stormende frem straks efter pausen og var tæt på udligning et par gange, inden FCN igen fik lidt fodfæste. Men kampens udtryk var markant ændret til meget mere duelspil og fight, og i det spil var de fysisk stærke gæster ikke sådan at hamle op mod. FCN blev presset og havde svært ved at fastholde bolden, når den blev erobret.

Det blev dog til nogle gode kontramuligheder, men de blev ikke udnyttet, da de sidste afleveringer ikke var præcise nok. I stedet var Silkeborg meget tæt på udligningen et par gange efter uheldige boldtab i prekære områder, men målmand Andreas Gülstorff Pedersen var vaks ved havelågen, hver gang Silkeborg forsøgte sig.

Hele FCN-mandskabet kæmpede hårdt og flot for sejren og fik belønningen. 1-0 føringen holdt til slutfløjtet, og dermed fik U/17 sin tredje sejr på stribe og nærkontakt til toppen.

Nu mangler holdet kun to kampe inden vinterpausen. Det er ude mod Vejle på lørdag kl. 14.15, mens der sluttes af mod Esbjerg hjemme lørdag 8. december.

U/19 har på grund af landskampe ikke spillet i denne weekend, men spiller også ude mod Vejle lørdag kl. 12.00 og slutter hjemme mod Esbjerg 8. december.