Tre FCN-spillere med på U/21 landsholdet

Kategorier

Magnus Kofod Andersen fik sin debut som U/21 landsholdsspiller i november og kan nu se frem til træningstur til Mexico i januar.

Boesenfoto.dk

Victor Nelsson, Andreas Olsen og Magnus Kofod Andersen er alle med, når Danmark spiller testkampe mod Spanien og England.

Danmarks U/21 landshold har kvalificeret sig til næste sommers EM-slutrunde, og holdet varmer op med to testkampe mod nogle af Europas stærkeste nationer: Onsdag 14. nov. ude mod Spanien og tirsdag 20. nov. hjemme mod England.

Landstræner Niels Frederiksen har netop offentliggjort sin trup til de to kampe, og FCN har igen tre spillere  mellem de 23 udvalgte. Det er Victor Nelsson, Andreas Olsen og Magnus Kofod Andersen. Det er en meget stærk trup, hvoraf kun ni af spillerne er fra danske klubber, men de resterende 14 alle spiller i udlandet.

Niels Frederiksen bebudede, at han ønsker at se alle sine spillere i aktion i de to kampe, så Magnus Kofod Andersen, der hidtil har været med uden at få kamptid, nu også kan se frem til sin U/21 landsholdsdebut.

Se hele truppen HER