FCN-reserverne spillede 2-2 i Odense

Kategorier

Magnus Wørts gav FCN en 1-0 føring på et flot mål, og facit mod OB i dagens reserveholdskamp på udebane blev uafgjort 2-2.

FC Nordsjælland startede stærkt i Odense og leverede en rigtig god 1. halvleg, som fortjent resulterede i en 1-0 føring skabt på et flot hovedstødsmål af Magnus Wørts midtvejs i halvlegen. FCN skabte også chancer til flere mål på et effektivt presspil, samtidig med at defensiven var påpasselig.

Det lykkedes flere gange at udfordre OB med hurtigt direkte spil, hvor tigrene kom bag om det fynske forsvar. FCN startede også fint efter pausen, men efter godt ti minutters spil fik OB udlignet til 1-1, og så skiftede kampen lidt karakter. OB overtog det meste af styringen og var den dominerende part i den sidste halve time.

Det fik fynboerne bonus af i det 83. minut med et mål til 2-1, men heldigvis fandt FCN et modsvar og efter et pres ved hjørnespark fik FCN udlignet til 2-2 på et fynsk selvmål fire minutter efter. Og det blev også kampen resultat.

Assistenttræner Søren Krogh siger:

– Det var en rigtig god kamp på et højt niveau, og vi fik sat et positivt aftryk. Der blev især i 1. halvleg leveret meget fra øverste hylde, og det var et skridt fremad for os, selv om vi ikke prøvede at vinde, som vi havde håbet.

Reserveholdsligaen:
OB-FCN 2-2 (0-1)
Mål: 23. minut 0-1 Magnus Wørts. 57. minut 1-1 Mikkel Michelsen. 83. minut 2-1 Kamil Vacek. 87. minut 2-2 selvmål.

FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:

Nigel Bertrams
Benjamin Tiedemann Hansen, Magnus Wørts, Andreas Skovgaard.
Lukas Talbro,  Mikkel Rygaard, Oliver Antman, Mathias Rasmussen.
Ibrahim Sadiq, Mohammed Kudus, Jonathan Amon.

46 minut: Isaac Atanga for Amon
60 minut: Andreas Chabert for Mathias R.
60 minut: Joachim Rothmann for Sadiq
70 minut: Frederik Juul Christensen for Kudus