Reserverne satte punktum med et flot mål

Kategorier

Joachim Rothmann scorede to mål i Esbjerg i aftes.

Desværre var Joachim Rothmanns fantastiske træffer i sidste minut kun nok til at pynte på nederlaget til Brøndby, så det kom til at lyde på 2-3.

Det sidste indtryk betyder meget, og i det spil hjalp det betydeligt, at FCN sluttede fornemt af i dagens hjemmekamp mod Brøndby i Reserveholdsligaen. I kampens allersidste angreb spillede Joachim Rothmann sig fornemt fri efter bandespil med Emeka Nnamani, og Rothmann sluttede med at score iskoldt fra spids vinkel i bedste Michael Laudrup stil fra gamle dage: Han skyder, nej, han venter, og han venter…

Da alle havde smidt sig for at blokere, sparkede Joachim Rothmann bolden i kassen til reducering 2-3, men altså desværre et nederlag som især skyldtes en nærmest katastrofal dårlig start på kampen. I løbet af kun ti minutter havde gæsterne bragt sig foran 2-0 på store forsvarsfejl. Og selv om FCN herefter kom bedre med og fik reduceret til 1-2 ved Mathias Rasmussen, kunne Brøndby gå til pausen med en fortjent føring på 3-1 efter endnu en træffer til gæsterne midtvejs i 1. halvleg.

Brøndby kom alt for let til sine scoringer, men efter pausen lykkedes det at skabe noget bedre sammenhæng i FCN-mandskabet, og det havde været fortjent med en reducering til 2-3 noget tidligere i kampen, som kunne have genskabt spændingen. Ibrahim Sadiq havde da også bolden i nettet med et perfekt hovedstød, men han var desværre lige en brøkdel offside, så den fine scoring talte ikke.

Det var dog et godt udtryk, FCN leverede i det meste af 2. halvleg, hvor forsvarskæden stødte mere samlet op, så det var muligt at fastholde et pres på det meget unge Brøndby mandskab, men der manglede hele tiden lige den afgørende gennembrudskraft. Med nederlaget slutter FCN efterårets reserveholdsliga af som nr. 3 efter Brøndby og OB, mens FCK ender på fjerdepladsen.

Træner Søren Krogh siger:

– Det startede meget skidt i dag med flere individuelle fejl, som vi bliver straffet for. Vi var gennemgående for passive i vores forsvarsspil i 1. halvleg, og selv om vi selv skabte nogle gennembrud, var der ikke folk i feltet til at udnytte mulighederne.

– Det blev meget bedre i 2. halvleg, hvor vi stod højere på banen og fik skubbet hele holdet op. Vi viste meget mere initiativ, og nu tager vi det positive med og tænker fremad. Det handler om at lære, lyder det fra Søren Krogh.

Reserveholdsligaen: FCN-Brøndby 2-3 (1-3)
Mål: 3. minut 0-1. 9. minut 0-2. 16. minut 1-2 Mathias Rasmussen, assist Magnus Wørts. 23. minut 1-3. 92. minut 2-3 Joachim Rothmann, assist Emeka Nanamani.

FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
Nigel Bertrams
Lukas Bøje-Larsen, Marcus Gudmann, Andreas Skovgaard, Oliver Angus.
Frederik Juul Christensen, Magnus Wørts, Mohammed Kudus.
Ibrahim Sadiq, Joachim Rothmann, Mathias Rasmussen.
Indskiftninger:
46. minut: Abdul Mumin for Skovgaard.
46. minut: Lukas Bøje-Larsen for Wørts
62. minut: Emeka Nnamani for Mathias R.
62. minut: Oliver Tølbøll Rimmen for Kudus
62. minut: Frederik Munck for Sadiq
72. minut: Isaac Atanga for Talbro