Ni FCN-spillere afsted med landsholdene

Kategorier

Marcus Gudmann fik sin debut for FCN i Superligaen i Randers 11. november, da han blev skiftet ind i stedet for Ulrik Yttergård en halv time før tid.

Foto: Getty Images

FC Nordsjælland har tre spillere med på hver af Danmarks U/21, U/19 og U/18 landshold.

Danmarks U/21 landshold har allerede kvalificeret sig til næste sommers EM-slutrunde i Italien, og landstræner Niels Frederiksen bruger derfor den kommende landskampweekend til de første forberedelser.

Danmark spiller to kampe mod meget stærke nationer, og FCN har tre spillere med i U/21 truppen. Det er Victor Nelsson, Andreas Olsen og Magnus Kofod Andersen, og den første kamp spilles i Logrono mod Spanien onsdag 14. november, mens den anden kamp er på hjemmebane og spilles i Esbjerg tirsdag 20. november.

FCN har også tre spillere på Danmarks U/19 landshold. Det er Jacob Steen Christensen, Mikkel Damsgaard og Marcus Gudmann, der i søndags fik sin debut på FC Nordsjællands Superligahold, da han kom på banen i den sidste halve time i Randers. U/19 spiller to venskabskampe mod Schweiz, i Huelva i Spanien torsdag 16. nov. og igen mandag 19. nov. i Algarve i Portugal.

Oliver Villadsen, Oliver Tølbøll Rimmen og Lucas Bøje-Larsen er udtaget til U/18 landsholdet, der spiller to venskabskampe mod Ukraine, også den 16. og 19. nov. og begge i Huelva i Spanien.