Nelsson: Vi skal alle tage mere ansvar

Kategorier

Victor Nelsson er altid klar til at tage slagsmålet ide hårde luftdueller.

Boesenfoto.dk

FCN-anfører Victor Nelsson er tæt på 30 kampe i dette efterår, man han er klar til at hive ekstra ressourcer frem i de sidste vigtige kampe før juleferien.

FC Nordsjælland har i dette efterår spillet seks hårde europæiske kampe, 17 kampe i Superligaen, én pokalkamp, og så har en række af spillerne ved siden af repræsenteret FCN på diverse landshold. FCN-anfører Victor Nelsson har været fast mand på Danmarks U/21 landshold med spilletid i alle efterårets seks landskampe, og han spiller søndag i Haderslev sin kamp nr. 29 i dette efterår.

Victor Nelsson har fysikken til de mange hårde dueller og piber ikke:

– Jeg kan da godt mærke det lidt på kroppen nu, men man kan jo godt li’ at spille, og jeg skal nok være helt klar til de sidste fire kampe. Jeg kan altid hive mig selv op til kamp.

– De sidste kampe er bare så vigtige, at vi må give alt. Får vi seks syv point og går videre i pokalen, så er alt jo stadig muligt til foråret. Vi ligger ikke så godt lige nu, men vi har før vist, at vi kan komme bagfra og snuppe en plads i Top 6, så det er ikke udelukket endnu, siger Victor Nelsson.

En forudsætning for at samle de nødvendige point er, at FCN får lukket noget bedre af i forsvaret end det har været tilfældet gennem længere tid nu:

– Det er rigtigt, og vi snakker da også meget om, hvordan vi undgår, at modstanderne får alle de nemme mål. Det er hele holdet, der må tage mere ansvar for de enkelte situationer. Det er ikke bare forsvarskæden, for vi skal have det stoppet længere ude, så vi undgår så mange farlige indlæg.

– Vi ved godt, at det bliver svært, og det bliver en hård kamp igen mod SønderjyskE. Men vi må tage én kamp af gangen og gå efter at få den sejr, vi har så hårdt brug for. Så må vi se på, hvad det rækker til, når grundspillet er slut, og uanset om det bliver Top 6 eller nedrykningsspil, skal vi nok være klar til begge dele, fastslår Victor Nelsson.