Nelsson: Vi måtte krige det ene point hjem

Kategorier

Victor Nelsson headede bolden væk mange gange, men den kom ofte hurtigt retur ind i feltet.

Foto: Getty Images

FC Nordsjællands spillere fandt aldrig det vante udtryk med bolden, men de fightede og reddede et point på den konto.

FC Nordsjællands anfører Victor Nelsson havde en travl aften med alle de indlæg, Randers fik smidt ind i feltet i løbet af kampen, og han var den første til at erkende, at det fodboldmæssigt var en uskøn kamp:

– Vi spiller en forfærdelig kamp og smider alt for mange bolde væk til højre og venstre. Men jeg synes, vi forsvarer os godt i betragtning af alle de hjørnespark, de har. Og når vi spiller så skidt, er det godt at kan krige det ene point hjem, konstaterede Victor Nelsson lige efter slutfløjtet.

Kampen om Top 6 pladserne er fortsat tæt, og Victor Nelsson siger om det:

– Det er klart, at det bliver en svær opgave, men vi er kun godt halvvejs i grundspillet, så der er lang vej endnu, og jeg tror da på det.

Målmand Nicolai Larsen siger:

– Vores kvalitet med bolden var under niveau i dag. Det ser også ud, som om vi mangler noget energi, men det er jo også fordi, vi kommer til at bruge så mange kræfter, når vi smider bolden for let væk. Vi manglede noget ro på bolden i dag.

Cheftræner Kasper Hjulmand siger:

– Udtrykket over hele kampen er noget af det dårligste, vi har leveret, og vi er for svingende i præstationerne. Vi er i gang med at bygge et nyt ungt hold op, og det har potentiale. Det arbejder vi med, og det skal vi have til at vokse.

– Vi bokser lidt med udtryk og indhold i det, vi laver, men vi skal holde fast i den måde, vi gør tingene på, og så må vi arbejde stenhårdt videre på at få det til at udvikle sig.

Næste opgave for FCN er om 14 dage hjemme mod OB, og der er fire runder tilbage af Superligaen før vinterpausen samt en pokalkamp mod Vendsyssel. Så nu gælder det om at bruge landskamppausen til at forberede et stærk slutspurt.