Mulig oprykning for kvinderne søndag

Kategorier

Søndag får Caroline Møller-Jensen chancen for at score endnu et mål, når Farum BK/FCN tager imod Østerbro IF kl. 15:30.

Foto: Morten Hermansen

Caroline Møller-Jensen, som scorede det meget vigtige mål i den seneste kamp, har chancen for at score endnu engang, når kvinderne spiller oprykningskamp mod Østerbro IF søndag kl. 15:30 hjemme i Right to Dream Park.

18-årige Caroline Møller-Jensen bor i Hareskoven, men nogle tilfældigheder har gjort, at hun for lidt over 3 år siden blev en del af Farum BK/FCN. Som helt ung spillede hun også i Hareskoven, men efter et ophold i USA, kom hun tilbage til et opløst fodboldhold, og måtte derfor søge efter en ny klub.

– Jeg kendte nogle stykker der spillede i Farum, så jeg tog til en træning og blev helt vild med det. Der er sket mange ting siden da, og jeg har valgt at blive i FCN, fordi jeg rigtig gerne vil spille og udvikle mig til det niveau, der forventes her. Værdierne som klubben bygger på, appellerer virkelig meget til mig, og derfor vil jeg rigtig gerne blive her, fortæller Caroline Møller-Jensen.

Hun har ikke altid vidst, at hun skulle spille fodbold på et mere seriøst niveau, men hendes tid hos Farum BK/FCN har højnet hendes ambitionsniveau.

Caroline har været med fra starten, da FC Nordsjælland gik ind i kvindefodbold, og startede kvindeholdet i samarbejde med Farum BK d. 1. november 2017.

– Hele projektet i klubben fangede mig lidt off-guard. Årene før jeg begyndte at spille i FCN havde fodbold primært været en social ting for mig, og jeg har aldrig jagtet det helt høje niveau. Selvom kærligheden til sporten var det bindende, var ambitionerne knap så høje dengang. Jeg så aldrig mig selv som en 3F-spiller, og det har været lidt af en mental rejse at finde de ambitioner i mig selv. Nu har jeg fået blod på tanden, og der er blevet åbnet en masse døre, som jeg slet ikke vidste fandtes.

Caroline fortæller, at den udvikling som hun har gennemgået hos Farum BK/FCN, har været hård, men samtidig rigtig givende – både som fodboldspiller og på et personligt plan.

– At skulle finde sin plads mellem alle de her super dygtige og erfarne spillere, har været lidt af en udfordring, men har også gjort, at jeg har udviklet mig meget på mange forskellige parametre, og jeg er spændt på at se hvor langt jeg kan nå. Jeg kan simpelthen ikke forestille mig at spille et andet sted, og så er det jo en kæmpe ære at have været med helt fra starten af og repræsentere dén del. Rejsen har været hård, men det er en udvikling, som har givet mig meget, og som jeg er rigtig glad for at have gennemgået.

Kampens udfald søndag er afgørende for om Farum BK/FCN kommer i kvalifikationsligaen 2019, så der er mange nerver på.

– Vi vil gå ind med mange følelser til kampen søndag, fordi den er så afgørende for vores oprykning, men det er vigtigt, at vi holder hovedet koldt og bare spiller vores spil. Vi må ikke lade os slå ud, men holde fokus på at kæmpe for det, som jeg synes, at vi har fortjent, afslutter Caroline Møller-Jensen.

Der er gratis adgang til kampen mod Østerbro IF på søndag kl. 15:30, og hvis du ikke har mulighed for at møde op i Right to Dream Park, kan du følge med på FC Nordsjællands Facebookside, hvor kampen live streames.