Magnus Kofod spillede fuld tid på U/21 landsholdet

Kategorier

Magnus Kofod Andersen fik sin debut som U/21 landsholdsspiller i november og kan nu se frem til træningstur til Mexico i januar.

Boesenfoto.dk

Alle tre FCN-spillere i U/21 landsholdstruppen var med fra start i testkampen mod England.

Magnus Kofod Andersen fik sin debut på Danmarks U/21 landshold i sidste uge, da han blev sendt på banen i testkampen på udebane mod Spanien, og i går fik han fuld spilletid på midtbanen, da Danmark var rykket hjem og spillede i Esbjerg mod England.

Også Victor Nelsson og Andreas Olsen var med fra start i den kamp, som England vandt med de misvisende store sejrscifre på 5-1. I det meste af kampen var danskerne glimrende med og skabte gode målchancer, men på en dag, hvor englænderne på individuelle fejl kom alt for let til nogle af sine scoringer, blev facit også grimmere end nødvendigt.

Der er dog ingen tvivl om, at både England og Spanien bliver hårde modstandere ved EM-slutrunden for U/21 i Italien til sommer. De 12 slutrundelande fordeles i tre grupper ved lodtrækningen på fredag.

I kampen mod England nåede Andreas Olsen lige at sætte sit markante fodaftryk, da han kort før pausen lagde en perleaflevering frem til den tidligere FCN-topscorer Marcus Ingvartsen, der nettede til 1-2. Andreas Olsen blev efter planen udskiftet i pausen og i løbet af 2. halvleg fulgte en stribe udskiftninger. Victor Nelsson var forsvarets bedste mand men blev afløst efter en times spil.