Magnus Kofod: Vi må forbedre det, vi mangler

Kategorier

Boesenfoto.dk

– Vi havde højere kvalitet på bolden end i de seneste kampe, men på den sidste tredjedel af banen er vi ikke farlige nok, siger Magnus Kofod Andersen, der fortjent blev kåret som Man of the Match.

Magnus Kofod Andersen fik i sidste uge sin debut på Danmarks U/21 landshold, det var var tydeligt, at han tog meget af den selvtillid med sig til dagens kamp mod OB, hvor han sammen med Mikkel Damsgaard og Mikkel Rygaard var de dominerende spillere på banen midte. Men det var en fattig trøst efter nederlaget til OB:

– Vi føler selv, at vi spiller godt indtil vi når den sidste tredjedel af banen, hvor vi har svært ved at skabe målchancer. Så er det frustrerende at kigge op på måltavlen og se at der står 3-1 til OB. Men det handler jo om at være skarp i de momenter, der afgør kampene, og det var de.

– Vores kvalitet på bolden var højere i dag end i de foregående kampe, og det må vi bruge fremadrettet. Vi skal op med hovedet igen og arbejde hårdt videre, så vi kan forbedre det, vi manglede i dag.

– OB stod godt defensivt, og vi havde det svært med de afgørende afleveringer i deres felt, mens de omvendt var skarpe i deres gennembrud. Vi havde ellers momentum fra start igen, og det skal vi også lære at udnytte bedre, siger Magnus Kofod Andersen, der helt fortjent blev kåret som den bedste af Man of the Match Partner Sika.