Mads Valentin: Jeg kæmper for at blive helt klar

Kategorier

Mads Valentin Pedersen med sin nye trøje, der fra nu af bærer familienavnet Valentin og ikke kælenavnet Mini.

– Jeg havde håbet at være klar til kampen mod OB men nåede det ikke. Nu er mit mål at være med mod SønderjyskE på søndag, siger Mads Valentin Pedersen.

Ved U/21 landsholdets samling i starten af september blev Mads Valentin Pedersen ankelskadet under træningen, og siden har han kæmpet for at blive skaden kvit og være kampklar igen for FCN her i efterårets slutfase. Han var tilbage i holdtræningen for første gang i sidste uge, men måtte alligevel droppe deltagelsen i søndagens kamp mod OB:

– Jeg havde håbet, jeg havde nået det til OB-kampen, men det gjorde jeg ikke. Det er ikke fordi, jeg har fået tilbagefald i genoptræningen, men for at det ikke skal ske, fandt vi det mere ansvarligt at bruge en uge ekstra på træningsbanen, så jeg kan være så fit som muligt, inden jeg kommer i kamp.

– Nu er målet så at få lidt kamptid mod SønderjyskE på søndag, hvis træneren kan bruge mig. Formen er jo ikke til 90 minutter, men jeg vil rigtig gerne hjælpe holdet med det, jeg kan. Der er fire kampe tilbage, og jeg vil gerne ind og hjælpe holdet, og forhåbentlig er jeg klar til fuld tid i de sidste par kampe, siger Mads Valentin Pedersen.

Han offentliggjorde i sidste uge også, at han fremover vil spille med familienavnet Valentin på trøjen og bruge det i stedet for kælenavnet Mini, som har fulgt ham gennem alle årene i FC Nordsjælland. Navneskiftet har naturligvis givet en del reaktioner:

– Det har næsten kun været positivt, og min familie er både glad og stolt over, at jeg vil bære familienavnet fremover. Jeg har fået mange reaktioner, og min morfar er blevet så glad, at han har sendt en flaske vin som tak. Jeg er også glad for at kunne ære min familie på den måde, så det har været helt fint, siger Mads Valentin Pedersen.

Superligakampen på søndag i Haderslev spilles kl. 12 og vises på EuroSport 2.

Allerede i næste uge på onsdag kl. 19.00 skal FCN i kamp igen på hjemmebane i Sydbank Pokalen, hvor Vendsyssel kommer på besøg til en pokaldyst om pladsen i forårets kvartfinaler. Køb billet til den kamp allerede nu, for den vises ikke i TV og kan kun følges live i Right to Dream Park.