Kvinderne får ny chance på søndag

Kategorier

Caroline Møller-Jensen udligner her til 2-2, som ender med at være kampens resultat.

Foto: Morten Hermansen

Lørdagens kamp mod Næsby endte 2-2. Selvom kvinderne fra Farum BK/FCN havde høje forventninger og stemningen i omklædningsrummet inden kampen var rigtig god, manglede de nogen, der kunne afslutte, når chancen bød sig.

Hjemmeholdet havde overtaget i den første halvleg, og allerede i 3. minut scorede Liv Finnbogadottir Arge kampens første mål. Men der var skiftende momentum i kampen, og i anden halvleg havde Næsby overtaget styringen. Det var derfor et tiltrængt mål, som Caroline Møller-Jensen lagde ind i 80. minut til 2-2 efter at Næsby havde scoret to gange. Og det var samtidig hendes debutmål i denne sæson.

– Når det ikke bliver til så mange minutter på banen, er det så fedt at føle, at mine minutter bidrager med noget til holdet, og det har virkelig givet et tiltrængt selvtillids-boost. Forhåbentligt kommer der flere af dem, siger Caroline Møller-Jensen.

Alt i alt var det en spændende kamp, hvor begge hold havde mange chancer, med nogle flotte redninger fra Mira Palstoft undervejs.

Selvom de stribede kvinder fra Farum BK/FCN ikke fik sikret sig en plads i Kvalifikationsligaen ved lørdagens kamp, har de stadig en chance nu på søndag d. 11. november, hvor de spiller endnu en hjemmekamp kl. 15:30. Denne gang er det Østerbro IF, som kommer på besøg, og der er meget på spil. Vinder kvinderne fra Farum BK/FCN denne kamp, er de nemlig sikret en plads i Kvalifikationsligaen til foråret.

Husk at opgøret bliver livestreamet på vores Facebook-side.