Hjulmand: Det ville være fantastisk med en sejr

Kategorier

Boesenfoto.dk

– Det er sidste kamp, inden der igen er landskamppause, og vi vil kæmpe hårdt for at hente tre point i Randers, siger FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand før søndagens svære udekamp.

Efter weekendens spillerunde er der igen en lille pause i Superligaprogrammet til afvikling af landskampe, inden det går løs med de sidste fire runder op til vinterpausen. FC Nordsjælland skal en tur til Randers og spille en meget vigtig kamp søndag kl. 14.

Inden den kamp er kronjyderne et enkelt point foran FCN, og Kasper Hjulmand er ikke i tvivl om, at det bliver svært, selv om FCN vandt hele 4-1 i den omvendte kamp for kun to måneder siden:

– Det kan vi ikke bruge til noget på søndag. Hver kamp har sit liv, og vi vandt den kamp, fordi vi var skarpe på dagen, men Randers truede os godt undervejs. Vi skal kæmpe hårdt mod et godt hold, og det ville være fantastisk at vinde den kamp lige op til en landskamppause. Randers har et stærkt hold, der er godt trænet og hviler i en fast base. Det mærkede AGF også i mandags.

– For os har det været en del op og ned på det seneste. Vi har haft gode perioder men også nogle udfald. Der er ikke rigtigt noget mønster i det, og vi skal arbejde på at få sat 90 gode minutter sammen. Sidst mod AaB var det noget juks i 1. halvleg. Heldigvis kom vi stærkt igen efter pausen, men vi kan ikke igen gå ud og bruge 45 minutter på at komme i gang, siger Kasper Hjulmand.

Han er tvunget til at ændre i forsvaret, da Andreas Skovgaard fik rødt kort i de sidste sekunder af opgøret mod AaB og nu skal afsone to spilledages karantæne.

– Sådan er det. Så må andre bare træde til og gøre arbejdet. Det vigtige er, at alle mand er klar til at fighte for de tre point, fastslår Kasper Hjulmand.

Da holdene mødtes i Right to Dream Park den 15. september vandt FCN 4-1 på to mål af Andreas Olsen, samt et af Jonathan Amon og Ulrik Yttergård Jensen. Forhåbentlig har de også alle skarpheden på søndag.