God sæson for både U/13, U/14 og U/15

Kategorier

Alle U/holdene matches hårdt i internationale stævner men vinder alligevel tit.

– Holdene har en ens spillestil, og der arbejdes efter klare principper hele vejen igennem grupperne, så det ser godt ud, siger T+ træner Alexander Riget.

Det er ved at være slut på sæsonen for alle ungdomsholdene i Farum BK/FCN, og T+ træner Alexander Riget er overordnet godt tilfreds med udviklingen og evaluerer sæsonen for U/13, U/14 og U/15 således:

U/13 slutter som nr. 3 i rækken a point med Brøndby, og da det er sidste årgang med 8-mands fodbold, er der brugt meget tid på at vænne spillerne til næste sæsons 11-mands fodbold. De har således været afsted til store turneringer, hvor der blev spillet 11-mands fodbold, bl. a. i Barcelona, hvor drengene fra Farum imponerede med kun at tabe 1-2 til stærke FC Barcelona. Skiftet fra 8 til 11 på banen er allerede godt forberedt.

U/14 vinder sin række, som har været tæt, og desuden har holdet vundet Brøndby Cup samt spillet sig frem til kvartfinalerne i pokalen. Det er en rigtig god gruppe med mange individualister med højt teknisk niveau, og som hold har U/14 også holdt højt niveau hele vejen.

U/15 vinder også rækken. Det ligger allerede fast selv om der fortsat resterer en kamp mod Brøndby. Holdet blev spillet godt sammen i Brøndby Cup og er fortsat med i pokalturneringen. Der kom i sommer flere nye spillere til, som har lært FCN-stilen, og et godt arbejde over lang tid med 04 årgangen kulminerer altså med, at den også slutter øverst i rækken. Tre af spillerne, Johan Meyer, Frederik Karlsen og Kaare Brøckner Barslund, har endda også allerede fået debut i U/17 ligaen. Truppen tager til Tyskland i februar for at forberede næste sæson.

– Der er blevet arbejdet godt i samtlige trupper, og den ensartede spillestil og de klare principper hele vejen igennem i ungdomsafdelingen gør det også lettere for nye trænere at overtage holdene. Normalt kigger vi ikke så meget på resultater men mere på udvikling, men de fine resultater er alligevel et godt pejlemærke for, hvordan tingene fungerer, siger Alexander Riget.