FCN-reserverne var overmatchet

Kategorier

Peter Vindahl Jensen havde en travl dag i målet.

Det meget unge FCN-mandskab betalte lærepenge i Reserveholdsturneringen med 1-7 nederlaget til et Brøndby-hold spækket med Superligarutine.

FCN havde kun få spillere med ret meget erfaring fra Superligaen med, da der blev fløjtet op til reserveholdskamp på bane 2 i Brøndby, mens hjemmeholdets startformation næsten kun rummede navne med stor genklang hos alle fodboldinteresserede. Det lignede lidt af en overmatchning af tigrene, og det så man også hurtigt på grønsværen.

FCN-forsvaret havde fra start stort besvær overfor en særdeles veloplagt Simon Tibbling, der iscenesatte mange angreb, og selv med et par stærke redninger af målmand Peter Vindahl Jensen var det kun et spørgsmål om tid, før det gik galt for FCN. Halini scorede til 1-0 i det 20. minut, og så tog Mikael Uhre fat med et par hurtige træffere, så det efter godt en halv time stod 3-0 til Brøndby.

FCN valgte derefter at skifte system og spille med fire i bagkæden, og det lukkede rummene bedre ned, så Brøndby ikke fik helt så let spil, og FCN begyndte at bide fra sig. Ibrahim Sadiq havde et par gode gennembrudsforsøg, men tigrene savnede den nødvendige skarphed foran Brøndbys mål.

Det blev også 4-0 til Brøndby i starten af 2. halvleg, inden Frederik Juul Christensen med et langskud sikrede FCN et trøstmål til 1-4. Men så slog Uhre til igen med sin fjerde træffer, og et par unge Brøndby-spillere kunne i slutfasen score endnu et par mål til facit 1-7, selv om FCN var meget bedre med i kampen i 2. halvleg.

Træner Søren Krogh siger:

– Vi må indrømme, at der var niveauforskel i dag. Vi forsøgte at spille med, men kvaliteten var der bare ikke overfor et så stærkt Brøndby-mandskab som det, vi mødte i dag. Vi fik kun skabt halve chancer, og når vi lavede fejl, straffede de det med det samme.

– Men det er gode kampe for vores drenge at lære af. I dag mærkede de hvordan, det er at spille mod et hold med Superligastyrke, og den læring tager de med sig, lyder det fra Søren Krogh.

FC Nordsjællands startopstilling:
Peter Vindahl Jensen
Benjamin Tiedemann Hansen, Magnus Wørts, Marcus Gudmann.
Lukas Talbro, Frederik Juul Christensen, Thor Høholt.
Oliver Villadsen, Mohammed Kudus, Ibrahim Sadiq.

Indskiftninger:
46. minut:
Oliver Angus, Lucas Bøje og Oliver Antman i stedet for Høholt, Gudmann og Mathias R.
62. minut:
Joachim Rothman for Kudus
68. minut:
Isaac Atanga for Talbro.