FCN kan møde Brøndby i pokalkvartfinalen

Kategorier

Hvis det lykkes FC Nordsjælland at vinde over Vendsyssel i den udsatte pokalkamp 5. december venter en hjemmekamp mod Brøndby til foråret i kvartfinalen af Sydbank Pokalen.

De forsvarende mestre fra Brøndby sikrede sig i aften adgang til kvartfinalerne i Sydbank Pokalen med en sejr på 4-1 over 2. divisions bundhold Marienlyst, og Brøndby er dermed det 7. hold, der er klar til kvartfinalerne. Det 8. og sidste findes onsdag 5. december kl. 19 i Right to Dream Park, hvor Vendsyssel kommer på besøg, og vinder FCN den kamp, venter der tigrene en hjemmekamp igen i kvartfinalen mod netop Brøndbys pokalmestre.

Det blev nemlig resultatet af den lodtrækning, der blev foretaget straks efter aftenens kamp i Odense mellem Marienlyst og Brøndby. Kvartfinalerne skal først spilles til foråret og kommer til at se således ud:

Kolding IF-FC Midtjylland
Næstved-AaB
FCN/Vendsyssel-Brøndby
OB-Esbjerg

Der står altså virkelig meget på spil for FCN, når Vendsyssel kommer på besøg december, for det vil være fantastisk at have et pokalbrag hjemme mod Brøndby at se frem til i foråret.