Esther Rønn: Det var en kæmpe forløsning!

Kategorier

Foto: Morten Hermansen

Med kvindernes 5-3 sejr over Østerbro IF søndag eftermiddag, indtager de igen stillingens førsteplads og er nu sikret en plads i Kvalifikationsligaen til foråret.

Dermed har holdet klaret tre oprykninger i træk, og det blev fejret med maner efter kampen. Men der var bestemt også noget at fejre for det forholdsvis nye hold.

Kvindernes anfører, Esther Rønn, er rigtig glad for, at holdet er kommet så langt allerede på trods af den begrænsede tid, de har haft sammen som hold.

– Jeg er virkelig glad og stolt. Vi har knoklet hele sæsonen hen imod Kvalifikationsligaen, og der har også været stor opbakning udefra. Derfor synes jeg, at det er mega fedt, at vi kommer over målstregen og sikrede oprykningen i kampen mod Østerbro, siger hun og fortsætter:

– Under hele kampen tænkte jeg, at nu skal den her sejr bare hjem. Derfor var det også lidt en mavepuster, da vi kom bagud efter få minutters spil. Men vi holdt fast i vores spil og troen på en sejr, og det gav to mål, næsten lige efter hinanden. Det var en kæmpe forløsning! Og så holdt vi føringen resten af kampen på trods af, at vi gav dem nogle lidt dumme mål.

Nu venter der holdet en større opgave med den kommende Kvalifikationsliga til foråret.

– I forhold til 3F-niveau, synes jeg, at vi stadig har et stykke vej derop. Men vi har nu klaret tre oprykninger i træk, så jeg tror på, at vi med forstærkninger til holdet og hårdt arbejde, kan nå at blive klar til det niveau, vi skal møde både i Kvalifikationsligaen og senere i 3F Ligaen.

Kvinderne holder nu en uges velfortjent ferie, hvorefter de igen går i gang med træningen hen mod forårets turnering.