Brunsviger, gløgg og Albani øl – det sker på kampdagen

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

Superligaen er endelig tilbage efter landskampspausen og FC Nordsjælland får på søndag besøg af OB med kickoff kl.14.00. En kampdag i Farum byder på forskellige aktiviteter før kampen, hvor et besøg for børnene i Arbejdernes Landsbank Fanzone kan anbefaldes.

KØB DIN BILLET TIL KAMPEN HER

GRATIS ØL OG FREEBETS FRA DANSKE SPIL
Der vil være 200 gratis øl til de første 200 på D-tribunen, og derudover vil der i anledning af den kommende julemåned være mulighed for at købe gløgg at varme sig på. Danske Spil deler samtidig 1.000 Freebets ud foran stadion, og der kan altså være mulighed for at hente en gratis gevinst.

ALBANI ØL OG BRUNSVIGER I UDEBANEAFSNITTET
Som en del af Good Hosting i FC Nordsjælland vil der være gratis brunsviger til de første 200 OB-fans på udebaneafsnittet. Derudover er der i samarbejde med Albani mulighed for at kunne købe den lokale fynske øl på udebaneafsnittet. Personalet i boderne står iøvrigt i OB-trøjer.

BESØG ARBEJDERNES LANDSBANK FANZONEN – PERFEKT FOR FAMILIERNE
Den nye Arbejdernes Landsbank Fanzone er til stor glæde for børnene. Og på lørdag er der igen mulighed for at prøve aktiviteterne og vinde præmier. Fanzonen åbner kl.12.30. Læs mere om den HER

BURGER-MENU I BITE EFTER KAMPEN
Kig forbi BITE til en super fodbold-menu efter kampen. For 149,- kroner får du en BITE burger med pommes frites samt én fadøl eller sodavand.

Book bord på BITE Restaurants Facebook eller på www.biterestaurant.dk.