Andreas O: Vi skal bygge på med mere timing

Kategorier

Andreas Olsen har spillet med i samtlige 28 kampe i denne sæson.

Boesenfoto.dk

– Målet er helt klart at komme i Top 6 igen, og det er en sindssygt vigtig kamp mod AaB, lyder det fra FCN-topscorer Andreas Olsen før hjemmekampen søndag kl. 14.30.

FC Nordsjælland har været med i Mesterskabsspillet i begge sæsoner med den nye struktur i Superligaen, og det er selvfølgelig et stort mål igen at være med i det sjove slutspil til foråret.

Der er tæt kamp om pladserne fra nr. 3 og nedefter, og netop søndagens modstander AaB er et af de mandskaber, som FCN skal regne med som en alvorlig konkurrent til Top 6, som både FCN og AaB var en del af i sidste sæson.

FC Nordsjællands topscorer Andreas Olsen er optimist:

– Det bliver en helt anden type kamp end den i Horsens, og den er sindssygt vigtig, for vi skal til at have nogle sejre. Der er hverken langt til bunden eller tredjepladsen, og det kan man da ikke undgå at tænke på. Men vi tror helt sikkert på, at vi kan nå målet om at spille med i Top 6 igen i denne sæson.

– Vores defensiv har simpelthen ikke været god nok i de sidste tre kampe, og det har hele holdet ansvar for. Det skal vi gøre meget bedre og lære at tage de rigtige beslutninger. Vi skal have rettet fejlene, og så må vi tage de gode ting med fra kampen i Horsens.

– Vi fik vist en god holdattitude, og vi skabte mange chancer. Jeg synes, vi burde have vundet, men vi mangler for tit lige det allersidste. Vi skal bygge på med mere timing.

– Det kommer ikke af selv, og det er på træningsbanen, vi skal finde timingen, så vi kan få de sidste detaljer med og score flere mål, siger Andreas Olsen.

Han fik selv gang i scoringen igen i 3-3 kampen i Horsens efter lidt måltørke på det seneste. Andreas Olsen bankede sin 7. træffer ind i Superligaen og mål nr. 12 for FCN i denne sæson, når vi tæller Europa League og pokalturneringen med.

– Det var dejligt at være tilbage i rollen som målscorer. Målafgørende ting betyder meget for en angriber, og jeg vil også gerne være med fremme på Superligaens topscorerliste.

– Forhåbentlig får vi scoret igen mod AaB. Jeg tror på en god intens kamp, for AaB vil meget af det samme som os. Det bliver en kamp om at have bolden, og så skal vi være skarpere på vores chancer, siger Andreas Olsen.

Udover de 12 mål for FCN i denne sæson, har Andreas Olsen også scoret for Danmarks succesrige U/21 landshold, som han også er en del af, selv om han stadig kun er 18 år.

Både FCN og AaB har været storleverandører til Danmarks U/21 landshold gennem flere år, da det er de to klubber, der bruger flest spillere fra egne akademier.

Køb billet til søndagens kamp HER