Alle tre FCN-spillere med i U/19 landsholdssejr

Kategorier

Mikkel Damsgaard var med fra start i begge U/19 landskampe.

Boesenfoto.dk

Efter nederlag i den første kamp mod Schweiz fik Danmarks U/19 landshold revanche i går med en sejr på 2-0.

Både Mikkel Damsgaard og Jacob Steen Christensen var med fra start, da Danmark i går havde flyttet “andendagsgildet” mod Schweiz fra Huelva i Spanien til Algarve i Portugal, og det blev en noget bedre kamp for danskerne.

Schweiz havde vundet det første møde i fredags med 3-2, men  danskerne fik mandag revanche med en sejr på 2-0 på et mål midt i 1. halvleg og igen godt ti minutter før tid. Jacob Steen Christensen spillede med i 50 minutter, mens Mikkel Damsgaard efter 60 minutter forlod banen, og samtidig kom Marcus Gudmann ind. I den første kamp i fredags var Marcus Gudmann og Mikkel Damsgaard i startopstillingen, mens der ikke blev kamptid til Jacob Steen Christensen.

Danmarks U/18 landshold har også været i Huelva i Spanien og spillet to venskabskampe mod Ukraine, og danskerne tabte dem begge. I fredags blev det til et 1-2 nederlag i en kamp, hvor ingen af de tre FCN-spillere var med fra start, men Oliver Villadsen kom på banen i de sidste 25 minutter.

Da de to hold mødtes igen i går blev det til en sejr på 1-0 til Ukraine. Her var alle tre FCN-spillere, Oliver Villadsen, Oliver Tølbøll Rimmen og Lucas Bøje-Larsen med i startopstillingen. For Lukas Bøje-Larsen var det U/18 landsholdsdebut, og han spillede hele kampen. Det samme gjorde Oliver Villadsen, mens Oliver Tølbøll blev skiftet ud syv minutter før tid.