Yttergård: En blandet følelse

Kategorier

Forsvarsspilleren Ulrik Yttergård Jenssen scorede to mål i Horsens.

Foto: Getty Images

Ulrik Yttergård Jenssen var dobbelt målscorer for FCN i Horsens, men han havde svært ved at glæde sig helhjertet, da det kun rakte til uafgjort.

3-3 i Horsens efter at have været bagud 0-2 er et godkendt resultat, men skuffelsen over at det ikke blev til sejr var alligevel tydelig. Også hos den dobbelte målscorer Ulrik Yttergård Jenssen:

– Vi står med en blandet følelse. Det er både og, for vi føler, vi skulle have haft alle tre point, når vi nu var kommet tilbage i kampen. Men vi var ikke dygtige nok, da vi havde chancerne for at gøre det til 4-2 i starten af 2. halvleg.

– Vi fik en meget vanskelig start. De bruger en masse fysik og havde succes med det. Det blev svært, da vi kom bagud 0-2, men vi kom godt igen og fik sat et fint pres på dem. Og heldigvis faldt bolden lige ned til mig i de to situationer, så jeg bare skulle sparke den ind.

– Nu må vi hjem og arbejde endnu mere på defensiven. Vi tager det positive med herfra, men vi skal lære at lukke bedre af i de kommende kampe, siger Ulrik Yttergård, der nu er oppe på 3 mål i denne sæson.

Også Andreas Olsen kom på scoringslisten efter nogle kampe uden mål fra hans skarpe venstreben:

– Det var dejligt at få scoret igen. Det betyder meget for mig efter en lille målpause. Det var en kamp, der kunne være gået begge veje. Vi fik en lorte start, men vi kunne alligevel mærke, at vi godt kunne gøre det og fik vist en god attitude.

– Vi fik vendt kampen og kunne gå til pause med oprejst pande, og vi skulle have punkteret dem med et mål i starten af 2. halvleg. I stedet blev deres udligning til 3-3 lidt af en mavepuster.

– Jeg synes, vi står med en lidt irriterende følelse, for på mange måder er vi et bedre hold, men det er vigtigt, at hele holdet lærer at blive bedre defensivt, lyder det fra Andreas Olsen, der nu er på 7 mål i Superligaen i denne sæson.