Kvinderne jagter 3 point lørdag ude mod BSF

Kategorier

Julie Nowak er spændt på lørdagens kamp mod de gamle holdkammerater fra BSF.

Når kvindernes 1. division møder BSF på udebane i morgen, skal Julie Nowak spille mod sine gamle holdkammerater og veninder. Hun forventer, at lørdagens kamp mod de gamle venner i BSF, vil være udfordrende, men også at den falder ud til hendes og resten af kvinderne i Farum BK/FCN’s fordel.

– Mine forventninger til kampen er selvfølgelig, at den bliver svær. BSF skal kæmpe for ikke at rykke ned, mens vi kæmper for at rykke op, så det er en vigtig kamp for begge hold. For mig personligt er det lidt specielt at skulle spille mod min gamle klub.

– Jeg er rykket til Farum BK/FCN, fordi det er en klub, hvor jeg har bedre mulighed for at udvikle mig som spiller. Nogle af mine gode veninder spiller stadig i BSF, og jeg vil jo gerne ind og vise dem, at det faktisk var en rigtig beslutning at rykke klub,  siger Julie Nowak.

Men selvom BSF har en lavere placering end Farum BK/FCN, mener cheftræner Morten Thøger dog, at kvinderne kan blive lidt udfordrede til lørdagens kamp:

– Kampen mod BSF bliver meget afgørende. Der skal 3 point på kontoen, men det bliver bestemt ikke en let opgave. Nicole Robertson er fortsat skadet, men både Julie Nowak og Ásla Johannesen er klar igen. Det bliver dem, der sammen med Ashleigh Goddard skal finde vejen til netmaskerne.

– I forsvaret er det fortsat lidt usikkert om Liv Arge når at blive klar til kampen. Derfor kan det være en lidt uvant forsvarskonstellation.

– Så nøglen til kampen bliver fortsat at være farlige i angrebet, samtidig med at vi defensivt skal være mere stabile, siger Morten Thøger.

Kampen bliver spillet lørdag kl. 12 i Ballerup Idrætspark.

Næste hjemmekamp er mod Næsby d. 3. november kl. 15:30 i Right to Dream Park. Næsby ligger indtil videre nr. 1 i stillingen – lige over kvinderne fra Farum BK/FCN, så det bliver en rigtig spændende kamp.

Husk at der er gratis adgang til alle kvindernes hjemmekampe i Right to Dream Park.