Værd at vide før dagens kamp i Hobro

Kategorier

Jonathan Amon fik efter en skadespause kamptid på U/19 mandskabet og scorede mod Lyngby.

Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 12.00 på DS Arena i Hobro, og her er lidt statistiske vinkler på kampen.

Vidste du at…

…FCN og Hobro har kun mødt hinanden 8 gange i Superligaen, og samlet set har FCN 5 sejre, 1 kamp er endt uafgjort og 2 gange har Hobro vundet. Fem af kampene er spillet i DS Arena I Hobro, og her er holdene lige med 2 sejre hver og en uafgjort kamp.

…FCN havde det svært mod Hobro i DS Arena i sidste sæson, hvor det blev til en lussing på 4-0 i Superligaen, og da de to klubber mødtes samme sted i pokalen, røg FCN ud efter omkamp og straffesparkskonkurrence. FCN fik dog revanche med en 3-2 sejr i det seneste møde i Right to Dream Park i december.

…Hobro har fået en meget skidt start på denne sæson og især på hjemmebane, hvor det er blevet til 4 nederlag og kun 1 sejr. Uden den skadede topscorer fra sidste sæson, Pål Kirkevold, er det kun blevet til 11 scoringer, mens målene er raslet ind i den anden ende af banen, 29 i alt.

…FCN i sine seneste fire kampe har scoret 13 mål. Storsejre på 4-1 over både Randers og SønderjyskE hjemme samt 4-0 ude over HB Køge i Pokalen og et enkelt nederlag på 1-2 i Parken til FCK. Altså 13-4 i målscorere i de fire kampe.

…Godsway Donyoh for alvor fik gang i målscoringen med hattrick i mandags mod SøndersjyskE. Dermed har Godsway Donyoh scoret 5 mål i Superligaen. Andreas Olsen er topscorer for FCN med 6 mål og lagde op til alle Godways tre scoringer i mandags.

…der står ekstra meget på spil i de næste to spillerunder, idet første del af sæsonens TV-penge udregnes efter stillingen halvvejs i grundspillet, altså efter 13 runder.

…straks efter kampen skal næsten halvdelen af FC Nordsjællands trup afsted i national tjeneste på diverse landshold. De fleste på nationale U-21 og U-landshold, men for Jonathan Amon er det A-landsholdet i USA, der kalder.

…kampens dommer, 42-årige Michael Johansen, er i gang med sin 12. sæson i Alka Superligaen. Det er anden gang i denne sæson, at han dømmer en kamp med FC Nordsjælland. Han dømte sæsonpremieren mod Esbjerg og den forrige hjemmekamp, hvor FCN vandt 4-1 over Randers.