Værd at vide før dagens kamp i Horsens

Kategorier

Mikkel Qvist headede sejrsmålet ind, da Horsens vandt 1-0 i Right to Dream Park.

Boesenfoto.dk

Lidt statistiske vinkler på FC Nordsjællands møde med Horsens i Casa Arena lørdag kl. 16.00.

Vidste du at…

…FCN har mødt Horsens 28 gange tidligere i Superligaen. FCN har vundet 16 gange, 8 kampe er endt uafgjort og kun 4 kampe er tabt. 11 af kampene er spillet i Horsens, og her har FCN vundet 5 kampe, 5 kampe er endt uafgjort og kun 1 gang har Horsens sejret.

…denne sæsons første kamp mellem de to klubber blev spillet i Right to Dream Park i 7. spillerunde, og her endte det med en sejr til Horsens på 1-0, så det er FCN, der har revanche til gode.

…Godsway Donyoh har scoret fire mål for FCN i de seneste tre kampe og deler nu topscorerværdigheden i denne sæson med Andreas Olsen, begge med 6 træffere. Godsway Donyoh har nu i alt scoret 23 mål for FCN.

…FCN er det Superligahold, der har hentet færrest point på udebane i denne sæson. Kun to uafgjorte kampe er det blevet til og fire nederlag. Men Horsens har en dårlig hjemmebanestatistik, så der burde være muligheder.

…kampens dommer, 30-årige Morten Krogh, er i gang med sin kun 3. sæson i Alka Superligaen, og han skal dømme en kamp med FCN for anden gang i træk, idet han også dømte sidste lørdags hjemmekamp mod FCM.

…Horsens-spiller Mikkel Qvist har et vanvittigt langt indkast. Han kan kaste bolden helt ind i målfeltet næsten fra midterlinjen, og det våben vil vi nok få at se nogle gange i dagens kamp. Tårnhøje Mikkel Qvist havde dog rollen som angriber i det seneste møde i Right to Dream Park, hvor han blev matchvinder ved at heade bolden i kassen til 1-0.