Udtagne piger har høje forventninger til weekenden

Kategorier

Sofie Tranholm er udtaget til U/17-landsholdet.

Foto: DBU.dk

Sofie Tranholm og Katrine Møller er begge blevet udtaget til U17-landsholdssamling i Ringkøbing fra 12.-15. oktober. Selvom Kathrine Møller kun er 15 år, er hun udtaget til at træne med de første tre dage.

– Jeg er så heldig at være udtaget til at træne med U/17-landsholdet for første gang. Det er selvfølgelig mega fedt, men jeg er også meget spændt. Jeg tror, jeg bliver meget mere presset, da de jo er et år ældre, men jeg synes, det er en god mulighed at få. Så jeg håber selvfølgelig, det bliver tre gode dage, siger Katrine Møller og fortsætter:

– Jeg drømmer bare om at spille fodbold på højt niveau, så længe jeg kan, samtidig med at jeg har det sjovt. Jeg vil selvfølgelig hele tiden udvikle mig fodboldmæssigt, og jeg vil altid gøre mit bedste for at blive en god fodboldspiller. Jeg drømmer om at nå så langt, som jeg kan, i forhold til landsholdet, men også bare fodbold generelt. Jeg tager en dag ad gangen, og kæmper hele tiden for at blive bedre, og blive udtaget til de forskellige ting. Derfor er det også meget stort at være en del af U/16-landsholdet, og blive udtaget til U/17-landsholdet. Så det er en kæmpe ære, og man bliver lidt stolt af sig selv.

Sofie Tranholm skal spille med i EM-kvalifikationskampene og har høje forventninger til turen.

– Mine forventninger til turen i Ringkøbing, hvor vi skal spille EM-kvalifikation mod henholdsvis Tjekkiet, Færøerne og Ukraine, er, at vi møder nye former for spillestile at spille over for, der giver nye udfordringer samt nye muligheder for bedre spilforståelse. Jeg forventer også, at min egen præstation er forbedret siden Finland, og at vi som hold klarer os godt, fortæller Sofie Tranholm.

Laura Juul, som er udtaget til U/19-landsholdet, er i øjeblikket i Glasgow med truppen, der i dag møder Skotland kl. 14.00. Dagens kamp er den sidste af de tre UEFA-kampe, som er på U/19-landsholdets program, før de vender tilbage til Danmark.
Turens to foregående kampe var mod Frankrig d. 3. oktober (1-1) og Spanien d. 6. oktober (2-3).

Næste gang pigerne skal i aktion for Farum BK er lørdag 27. oktober, hvor de møder Varde på Sydbank Stadion. Pigernes næste hjemmekamp er lørdag 3. november mod Vildbjerg i Right to Dream Park.