U/19 har varmet op med en tur til Ghana

Kategorier

FC Nordsjællands U/19 drenge besøgte i sidste uge Right to Dream akademiet i Ghana.

Foto: Kylee Parsons

Lørdag skal både U/19 og U/17 drengene i kamp igen efter tre ugers kamppause i Ligaen. U/19 spiller hjemme mod Silkeborg kl.13, mens U/17 skal en tur til Randers. U/18 DM piger spiller også lørdag ude mod Varde.

FC Nordsjællands U/19 drenge er i denne uge kommet tilbage fra en ti dage lang tur, hvor truppen besøgte Right to Dream akademiet i Ghana. Og de er retur med en hel masse store oplevelser i bagagen fra det afrikanske akademi og alle de steder, som de også besøgte undervejs.

Se nederst i artiklen her et lille galleri fra turen til Ghana.

Da der også har været landskamppause og det nu tre uger siden, holdet sidst var i kamp i U/19 Ligaen, men lørdag kl. 13.00 går det løs i Right to Dream Park mod Silkeborg. Både FCN og Silkeborg har spillet en hel stribe kampe uafgjort her i sæsonstarten, og begge hold skal på jagt efter en tiltrængt sejr.

Udover turen til Ghana varmede U/19 også i aftes op med en pokalkamp og sejrede 6-0 ude over Vanløse efter en rigtig god indsats, især i 2. halvleg.

Det er også tre uger siden, FC Nordsjællands drenge har været i aktion i U/17 Ligaen, og de skal lørdag kl. 14.00 spille ude mod Randers. FCN har endnu ikke tabt en kamp i denne sæson, men tigrene har spillet for mange uafgjorte og er derfor kun midterhold. Randers har sin første sejr til gode, og det har kronjyderne forhåbentlig også lørdag aften.

Også U/17 varmede i aftes op med en pokalkamp, hvor det blev til en sejr på 3-1 over AB. I næste pokalrunde skal U/17 møde Ledøje/Smørum.

FC Nordsjællands U/18 DM piger er med helt i toppen af rækken med 19 point for 8 kampe, og de spiller lørdag kl. 12.30 i Varde, der i øjeblikket er placeret i midten af rækken.

Se billeder fra U/19 drengenes besøg hos Right to Dream i Ghana: