U/17 drenge fik lov at snuse til Superligaen

Kategorier

Valdemar Montell, Tochi Chukwuani, Andreas Bredahl og Christian Kjelder Rasmussen prøvede alle at træne med Superligatruppen mandag og tirsdag.

De første dage i denne uge deltog fire drenge fra årgang 2002 og 2003 i Superligatræningen, hvor hele ni mand var væk med diverse landshold.

I dag var næsten hele FC Nordsjællands Superligatrup samlet igen til træningen i Right to Dream Park, efter at ni mand har været væk på landsholdstjeneste rundt i verden.

I deres sted fik fire U/17 drenge i ugens første dage en stor oplevelse, da de fik lov at deltage i superligatræningen under styring af Kasper Hjulmand og alle de øvrige i den store trænerstab omkring førsteholdet.

Det var Valdemar Montell, Tochi Chukwuani, Andreas Bredahl og Christian Kjelder Rasmussen, der fik sig én på opleveren, og selv om de var meget trætte efter de to dage sammen med klubbens bedste spillere, nød de at mærke, hvad der kræves. Og de indrømmede gerne, at det hele gik lidt stærkere, end de var vant til, men de gjorde alle et fint indtryk ved træningerne og gik uimponerede til opgaven.

Nu er de tilbage og træne med deres egne årgange, mens Superligaen forbereder sig til hjemmekampen mod de danske mestre fra FC Midtjylland lørdag kl. 16.

Kom og vær med til det brag i Right to Dream Park. Du kan også varme op med Oktoberfest og store øl i de sidste par timer op til kampstart. Læs om det HER

Og køb billet HER