Topkamp i kvindernes 1. division

Kategorier

Right to Dream Park byder på to kvindekampe lørdag 6. oktober fra kl. 14.00. Dagen starter med FC Nordsjællands U/18 piger i DM-rækken, der møder Silkeborg kl. 14.00, og efter en kort pause, afvikles topkampen i kvindernes 1. division mellem Farum BK/FCN og Sundby.

Det er en afgørende kamp for Farum BK/FCN, når holdet møder Sundby. De to hold spiller om rækkens 2. og 3. plads, når kampen fløjtes i gang kl. 16.15, så det er tre vigtige point, der er på spil, for kun rækkens nr. 1 og 2 rykker op i forårets kvalifikationsrække til 3F-ligaen.

I Right to Dream Park er der fri entré til kvindernes hjemmekampe. Boderne er åbne fra kl. 14.00, og coins kan som altid benyttes. Arbejdernes Landsbank Fanzonen vil være åben fra kl. 15.30 og Timba vil også være at finde i Right to Dream Park.

Hvis du ikke har mulighed for at møde op og se kampen, kan du følge med direkte på FC Nordsjællands facebookside, hvor der vil være livestream HER.