Tag med Wild Tigers på Away tur til Horsens

Kategorier

FCN har også hårdt brug for støtte på udebane.

Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland jagter sæsonens første udesejr i Superligaen i Horsens lørdag 27. oktober kl. 16 og har brug for al mulig støtte.

Fanklubben Wild Tigers inviterer igen til Away tur, så FC Nordsjællands spillere kan få maksimal støtte i den næste svære udekamp i Horsens. Første opgave for FCN efter landskamppausen er storkampen hjemme mod de danske mestre fra FCM lørdag 20. oktober, men ugen efter kommer så den mindst lige så vigtige kamp i Horsens.

Det vil betyde så meget for FCN snart også at vinde en kamp på fremmed græs i Superligaen. FCN præsterede en sejr ude i Europa League på én af de sværeste udebaner i Stockholm over AIK og også i Nordirland over Cliftonville, men i Superligaen er det indtil nu kun blevet til at par uafgjorte kampe på udebane.

Wild Tigers satser på, at få fyldt mindst én bus til kampen i Horsens lørdag 27. oktober kl. 16.
Der er afgang fra Right to Dream Park kl. 11.45.
Ved “Lillebælt” er der en kort pause til proviantering.
Efter kampen og den forhåbentlige fejring af tre point er der hjemtur med en pause ved Nyborg og forventet hjemkomst omkring kl. 22.

Pris for hele turen plus kampbillet er 248 kr. for Wild Tigers medlemmer, men alle andre FCN-fans er også velkomne for en pris på 348 kr.

Læs mere om Horsens Away og tilmelding.